Északon kicsit több felhő, de marad a jó idő

Hajnalban 11, napközben 30 fok körül alakul a hőmérséklet.

2017. július 17. 19:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyerekek is meghaltak az áradásban Kilenc ember meghalt - köztük több gyerek is- és nagyon sokan eltüntek az arizonai áradásban. Az elmúlt napok esőzései miatt megáradt Verde folyó pillanatok alatt kilépett a medréből és magával sodorta a partján túrázókat. A folyó köveket, faágakat és rengeteg iszapot sodort el. Sok gyereket csapdába ejtett a folyó parton.
Újra jön a kánikula Újra jön a kánikula. Szerdától erősen melegszik az idő, országszerte tartósan 30 fok felett lesz a hőmérséklet. Magyarországot ugyanis eléri egy afrikai légtömeg. A nagy meleg megviselheti a szervezetet, ilyenkor fejfájások jelentkezhetnek, rosszabbul alszunk, csökken a koncentráció képességünk, ezért több lehet a közúti baleset is.
Visszavihetik a mentett lovakat Majd egy egész ménest mentettek meg állatvédők alig egy hónapja a Bács-Kiskun megyei Jakabszálláson, most viszont lehet, hogy vissza kell vinniük az állatokat. A segítőknek ugyanis elfogyott a pénzük, nem tudnak enni adni a rengeteg lónak és még orvos sem látta ...
Rendre inti kabinetjét a brit kormányfő Az elmúlt napok feltűnő kiszivárogtatásai nyomán a héten várhatóan rendreutasítja kabinetjét Theresa May brit miniszterelnök. A Downing Street szóvivőjének hétfői háttértájékoztatása szerint a figyelmeztetés már a szokásos keddi kabinetülésen elhangzik.
Olcsóbb lesz a paradicsom Olcsóbban lehet majd vásárolni paradicsomot, de a tölteni való paprika is tavalyi áron kapható. Rengeteg zöldség termett az idén, a koktélparadicsomokból is sok kerül majd a boltokba ebben a szezonban. A budapesti piacokon csaknem 450 forintot, míg vidéken nagyjából 270 forintot kell majd fizetni a paradicsom kilójáért.
Itt vannak Macron reformtervei Emmanuel Macron francia államfő hétfőn megerősítette, hogy a parlamenti képviselők számához hasonlóan a helyi képviselők számát is csökkenteni kell, valamint a következő öt évben az önkormányzatoknak 13 milliárd eurós összegben ki kell venniük a részüket a megtakarításokból, de az állami támogatások jövőre nem fognak "durván csökkenni".

Top hírek:
Rendre inti kabinetjét a brit kormányfő Az elmúlt napok feltűnő kiszivárogtatásai nyomán a héten várhatóan rendreutasítja kabinetjét Theresa May brit miniszterelnök. A Downing Street szóvivőjének hétfői háttértájékoztatása szerint a figyelmeztetés már a szokásos keddi kabinetülésen elhangzik.
Kislány és az apja halt meg a tűzben Felgyújtotta saját házát majd elmenekült a helyszínről egy 36 éves férfi a Borsod megyei Mezőcsáton. A házban tartózkodott egy apa és a három gyereke, amikor a bűnös felgyújtotta a szőnyeget. Az apa gyorsan kirohant a két nagyobbik gyerekkel, majd visszafutott a kétéves kislányért, de vele már nem tudtak kijönni a lángoló házból.
Végig nézte lánya halálát az anya Ketten meghaltak, amikor lezuhant egy motoros sárkányrepülő Székesfehérvár mellett a Börgöndi repülőtér közelében. A pilóta és 17 éves utasa egy sétarepülésre indultak. A helyi repülő egyesület elnöke szerint a sárkányrepülő már a levegőben kettétörhetett, mert a szárnyat több száz méterrel arrébb találták meg.
Elfogták a késelő ámokfutót Elfogták a tiszalöki ámokfutót. A férfi néhány napja késsel rontott korábbi szerelmére, és annak gyerekeire. Miután mind a négyüket megkéselte, elmenekült, és négy napig bujkált. Kiderült, hogy azért romlott meg a kapcsolata korábbi élettársával, mert szerelmes lett a 15 éves lányba, akit meg is rontott.
Véresen menekült a hátbaszúrt férfi Vérben úszva próbált segítséget kérni egy férni a szomszédoktól, miután válófélben lévő felesége hátba szúrta. Rajkán történt a családi tragédia, a férj több helyre is becsengetett, de volt aki olyan rosszul lett a véres látványtól, hogy nem tudta hívni a mentőket. A feleséget végül őrizetbe vették.
Kamion tarolta le a kocsit Súlyosan megsérült egy húsz év körüli nő, amikor kihajtott egy kamion elé Kunszentmárton határában. A nő a kocsiba szorult. Épp arra járt egy beteget szállító mentő, ők húzták ki a nőt, ellátták, majd a másik beteggel együtt kórházba vitték. A baleset után sokáig csak egy sávon engedték a forgalmat a .