Nem tudják eladni a teniszlabda nagyságú gyémántot

2015-ben Botswanában találták a hatalmas csiszolatlan gyémántot.

2017. július 17. 19:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Folyamatosak a bombariadók Oroszországban a hétvége folyamán is folytatódtak a bombariadók miatti evakuálások, robbanószerkezetet mindeddig nem találtak.
Megrepedt üzemanyag-vezeték okozott káoszt az aucklandi reptéren Lehet, hogy valamilyen géppel szakították át a vezetéket, amelyből körülbelül 60 ezer liter üzemanyag szivárgott el. Legkésőbb keddre tudják megjavítani, addig biztosan borul a menetrend.
Kuvait minimálisra csökkentette a diplomáciai kapcsolatokat Észak-Koreával Kuvait ügyvivői szintre csökkentette a diplomáciai kapcsolatokat Phenjannal, és felszólította az észak-koreai nagykövetet és a nagykövetség négy diplomatáját, hogy egy hónapon belül hagyja el az országot.
A világ egyik legnagyobb parlamentjévé duzzadhat a Bundestag A világ egyik legnagyobb és legdrágábban működő törvényhozó testületévé válhat a szeptember 24-i németországi választások után felálló új szövetségi parlament (Bundestag), a képviselők száma meghaladhatja a 700 főt, a működési költség pedig megközelítheti az évi 900 millió eurót (280 milliárd forint).
Az Iszlám Állam soraiban harcoló amerikai terrorista adta meg magát Elképzelhető, hogy az amerikai férfit a guantánamói börtönbe szállítják.
Máris bezáratná a nemrég újranyitott kubai nagykövetségét az USA A külügyminiszter "rejtélyes megbetegedések" miatt fontolgatja a követség bezárását.

Top hírek:
A Hamász kész tárgyalni a Fatahhal Létrejöhet az egységkormány.
Vihar követelt életeket Romániában Temes megyében négy ember halálát okozta, egy ötödik áldozat pedig az Arad megyei Menyházán (Moneasa) vesztette életét.
Még egy embert letartóztattak a londoni robbantás miatt 22-en sérültek meg a terrortámadás miatt.
Eddig nyolc embert ölt meg az ítéletidő Erdélyben Pár percig tartott a vihar, de sokan meghaltak, és rengeteg a sérült.
Frontálisan ütközött két autó Egy ember megsérült.
Folyamatosak a bombariadók Oroszországban a hétvége folyamán is folytatódtak a bombariadók miatti evakuálások, robbanószerkezetet mindeddig nem találtak.