Rendre inti kabinetjét a brit kormányfő

Az elmúlt napok feltűnő kiszivárogtatásai nyomán a héten várhatóan rendreutasítja kabinetjét Theresa May brit miniszterelnök. A Downing Street szóvivőjének hétfői háttértájékoztatása szerint a figyelmeztetés már a szokásos keddi kabinetülésen elhangzik.

2017. július 17. 19:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Trump lánya lazán beült a világ vezetői közé Amíg az amerikai elnök rövid időre kiment a G20-ak egyik értekezletéről, lány lazán leült a helyére a kínai elnök és Theresa May közé.
Kezdhetnek aggódni a londoni magyarok? May köti az ebet a karóhoz Theresa May brit miniszterelnök nem hajlandó egyoldalúan garantálni a szigetországban élő uniós állampolgárok jogait - írja a Bloomberg saját forrásaira hivatkozva. Állítólag David Davis Brexit-ügyi.....
Theresa May nem hajlandó nyilvánosságra hozni, hogy kik finanszírozzák a terrorizmust Nagy-Britanniában A hírek szerint a már tavaly elkészült jelentésben kellemetlenül sok szó esik Szaúd-Arábiáról.
A vizsgált londoni épületek mindegyike megbukott a tűzbiztonsági ellenőrzésen Az eddig vizsgált toronyházak épületburkolati mintái közül egyik sem felelt meg az előírásoknak - közölte a Downing Street.
Elfogadta a brit parlament az új kormánykoalíció programját Theresa May az északír DUP-frakcióval fogott össze.
Theresa May veri a tököt a Gyalog galopp paródiájában Hülye angolok, angol hülyék!

Padlógázzal a szakadékba, vagy vészfék a zuhanás előtt: mi lesz most a britekkel? Néhány hete még olyan egyértelműnek tűnt az Egyesült Királyság útja: Theresa May vezetésével kilépnek az EU közös piacából, felszabadítják magukat az Európai Unió fennhatósága alól, és lehetőségük...
A Radiohead beszólt Theresa May-nek Az OK Computer uralta a koncertet Glastonbury-ben.
Nem bízik Orbán Viktor a britek Brexit-javaslatában Az uniós vezetőkhöz hasonlóan a magyar miniszterelnök sem elégedett azzal a tervvel, amelyet Theresa May vezetett elő a brüsszeli EU-csúcson a szigetországban élők jövőjével kapcsolatban.
May: Maradhatnak az uniós állampolgárok Theresa May megígérte, hogy a kilépés után is a maradhatnak azok az uniós állampolgárok, akik a kiválás előtt érkeztek.
65 millió ember hagyja el az EU-t: hogy jutottunk el a sorsfordító eseményig? 2017. június 19-e, ha másért nem, azért mindenképpen beíródik a történelemkönyvekbe, hogy ma kezdődtek meg a Brexit-tárgyalások. Miközben egyre jobban körvonalazódik a brit kilépés mibenléte, Theresa ...
Theresa May szerint nem volt elegendő a támogatás, amit a nyugat-londoni tűzvész áldozatai kaptak A brit miniszterelnök szombat délután próbálta magyarázni a bizonyítványt.