Letiltották Micimackót a kínai közösségi portálokról

Értik a viccet az állampárt cenzorai, csak nem nagyon szeretik.

2017. július 17. 19:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Anett a negyedikről ugrott a halálba Sokkoló jelenetnek lehettek szemtanúi a járókelők a mosonmagyaróvári Móra Ferenc lakótelepen, egy fiatal nő a negyedik emeletről vetette magát a mélybe, és azonnal szörnyethalt.
Mennie kellett! Kíméletesen küldték el Demcsák Zsuzsát Itt a vége, közös megegyezéssel zárult a televíziós műsorvezető 18 napig tartó ATV-s karrierje. Zsuzsa bár megpróbált mosolyogni, a könnyeivel küszködve hagyta el a székházat.
Maroknyian búcsúztak Lorán Lenkétől Lorán Lenke átköltözésével a mennyország rendkívül szórakoztató hely lett hangzott el a művésznő tegnapi búcsúztatásán.
Öttagú banda erőszakolta meg a szűz tinilányt az eldurvult házibuliban Öt 18 és 20 év közötti fiatal férfit tartanak előzetes letartóztatásban, miután a gyanú szerint szexre kényszerítettek egy 16 éves szűz lányt egy kelet-magyarországi házibuliban pár héttel ezelőtt értesült a Bors. A nyomozást folytató rendőrség lapunk kérdésére annyit árult el, hogy nemi erkölcs elleni bűncselekmény miatt folyik a vizsgálat.
Nem jó a Google-be írni a tüneteket A Google egy online kérdőív segítségével segítene diagnosztizálni a depressziót. Bár több szakember is attól tart, hogy így rossz kezekbe kerülhetnek az igen érzékeny személyes adatok. ...
Több magyarországi folyón van árhullám Több magyarországi folyón van árhullám a napokban hullott jelentős mennyiségű csapadék miatt. Két tározó is folyamatosan működik, lakott területek nincsenek veszélyben - derül ki az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) közleményéből, amelyet szerdán juttatott el az MTI-hez.

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
A debrecenihez hasonló orosz befolyásolásra máshogy tekint a világ A Debreceni Egyetemen vannak az orosz politikának szimpatizánsai, akik szerint a háború megengedett eszköz a mai európai politikában. Az intézmény orosz alapítványi támogatást is kapott, amely az oktatási együttműködés mellett a Kreml lépéseinek elfogadtatásán is dolgozik.
A diákhitel lehet a megoldás a növekvő bérleti díjakra Kamatmentes lesz a Diákhitel2.
Emberek, akik milliárdokat kerestek azzal, hogy otthagyták az állásukat Egy ötlet vagy egy szenvedély kell, ami vezérel, na meg kimeríthetetlen kitartás!
162 centi hosszú a haja ennek a nőnek - Elárulta, mitől nőtt ekkorára Alig hiszik el neki, hogy nem hord póttincseket.
15-en szöktek meg a lábbilincs ellenére A többségüket már elfogták.