Például a Batman is jobb lenne női főszereplővel

Nem látom be, miért kellene megállni a Dr. Who-nál, elmerengtem, mely ikonikus film/sorozat működne izgalmasan női főszereplővel. 

2017. július 17. 19:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ne lepődj meg! Fura alakokkal találkozhatsz a hétvégén Joker és Batman jön szembe a BKV-n? Nem őrültél meg.
Kukázták Ben Affleck Batman-forgatókönyvét Először a rendezésből szállt ki, most az új rendező kidobta a szkriptjét. Teljesen új sztorit akar, de Affleck azért maradhat Batman.
Rihannával és Jordannel került egy lapra a magyar légiós Rihanna, Batman, Michael Jordan, Spongya Bob és Futács. Klasszis névsor jött össze Horvátországban.
Batman: White Knight - mi lenne, ha Joker lenne a hős? Hamarosan megjelenik egy új képregény, ami igen érdekes módon fogja megfordítani a már megszokott felállást.
Ki a magyarok kedvenc szuperhőse? A huncut Vasember? A mogorva Batman? A barátságos Pókember? Vagy mindenki belezúgott a Csodanőbe? Szavazzon!
Sík felületből térbeli objektum jön létre az újfajta 3D-s nyomtatással Az eredeti Batman maszk biztos nem így készült, de ez a verzió sem rossz.

Wonder Woman lekörözte Batman és Superman párosát A kritikusok és a rajongók is pozitívan fogadták, a bevételek is a sikert igazolják. Még a közönségsikernek számító Öngyilkos osztag című film bevételét is túlszárnyalta pedig még csak negyedik hete...
Hatalmas filmes gyűjteménnyel ünnepel a DC A DC Universe Original Movies ebben az évben ünnepli 10. születésnapját, aminek okán a cég egy szettben adja ki többek között a Batman, Superman, Wonder Woman és Justice League filmeket.
Csodálatos figurán a Batman: Arkham Knight címszereplője A Rocksteady legutóbbi Batman címének főszereplőjére alapozott a Hot Toys, akik egy gyönyörű készletet raktak össze.
Fellőtték a Batman-jelet Adam West emlékére Stílszerűen búcsúztatták a nemrég meghalt színészt.
A Batman-jel vetítésével emlékeztek Adam Westre A reflektort a városházára irányították.
Az elhunyt eredeti Batman-színészt stílszerűen ünnepli Los Angeles