Orbán levelet ír a kettős állampolgároknak, nehogy elfelejtsenek szavazni a 2018-as választásokon

Előrelátó. Levelében emlékeztet: ők adták meg a kettős állampolgárságot.

2017. július 17. 19:44

A cikk folytatása...Friss hírek
Kitüntetik a Mielőtt felkel a nap-filmek főszereplőnőjét A színésznőt nem más, mint Jean-Luc Godard fedezte fel 14 éves korában, most díjat kap, amiért annyit tett az európai filmekért a kamera mindkét oldalán.
Terrorsejt csaphatott le a londoni földalattin Még egy embert őrizetbe vettek a múlt pénteki londoni terrortámadással kapcsolatban, közölte vasárnap a helyi rendőrség. A belügyminiszter szerint minden arra utal, hogy a fővárosban nem magányos farkas követett el merényletet. Csökkentették a terrorfenyegetettség szintjét is.
Új információk a londoni robbantásról Gyorsan halad a nyomozás - így jellemezte a brit belügyminiszter a kudarcot vallott pénteki londoni metrómerénylet utáni eseményeket. A hétvégén két fiatalt is letartóztattak, aminek nyomán mérsékelték a korábbi készültség szintjét. Ez azt jelenti, hogy nem számítanak azonnali merényletre.
Mocskosan, de előkerült Alföldi Róbert kutyája A színész senkit sem hibáztat kedvence eltűnése miatt.
De La Hoya is ledöbbent Byrd pontozásán Múlt hétvégén került sor a Gennady Golovkin vs. Saul Alvarez középsúlyú világbajnoki összecsapásra, amelyen kemény, küzdelmes 12 menet után a pontozólapok alapján döntetlen végeredmény
Annyira hihetetlenül gyors már a világ, hogy előbb hazaérhet a divatbemutatóról rendelt ruhánk, mint mi Hihetetlenül felgyorsult a világ, olyannyira, hogy hamarosan közvetlenül a kifutóról rendelhetünk majd ruhákat, és azokat akár egy órán belül meg is kaphatjuk. Ezt a hipergyors vásárlást már...

Top hírek:
Lehet, mégsem lép ki Amerika a klímaegyezményből Elképzelhető, hogy az Egyesült Államok mégsem lép ki a párizsi klímaegyezményből Donald Trump elnök júniusi bejelentése ellenére, egyes források szerint ugyanis Washington inkább a megállapodáson belül próbálná növelni a mozgásterét - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap.
Az IMF vezetője válthatja Junckert A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetője, Christine Lagarde követheti Jean-Claude Junckert 2019-ben a brüsszeli Európai Bizottság elnöki tisztségében a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap szerint.
Lányi András író, filozófus: a Római-part ügye nem árvízvédelmi kérdés
16 kilométert utazott egy autó kereke mögött Ausztráliában egy koala
2018-ban beszáll az Aston Martin az F1-be A Red Bull Racing névadó szponzorai lesznek.
Nikolics újra betalált, klubcsúcsnál jár Chicagóban Németh Krisztián 11 perc után pirosat kapott egy könyöklésért az MLS-ben.