Michelisz Argentínában is nyert

A pontversenyben a magyar pilóta 171 ponttal feljött a harmadik helyre.

2017. július 17. 19:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Íme a Keresztény Állam, az orosz szélsőjobboldaliak terrorszervezete Oroszországban bemutatnának egy filmet II. Miklós szeretőjéről. Egy új terrorszervezetet ez annyira zavart, hogy erőszakba kezdett.
Zsebesekkel verekedtek - ezért állt az 1-es villamos Budapesten Csütörtökön nem járt egy ideig az 1-es villamos, verekedés miatt.
Legalább 15 halálos áldozata van a Maria hurrikánnak Húsz ember pedig eltűnt.
Eladták az Aréna Plázát - Ki az új tulajdonos? A NEPI Rockcastle örömmel jelenti be, hogy 2017. szeptember 15-én leányvállalatán, az Arena Property Kft.-n keresztül 275 millió euró összesített vételáron felvásárolta az Arena Plaza Bevásárlóközpont tulajdonosa, a Symmetry Arena Ingatlankezelő Korlátolt Felelősségű Társaság minden kibocsátott részvényét, valamint a céggel szembeni követeléseket.
Tim Cook szerint olcsó az iPhone X Felszisszent a világ a jubileumi iPhone árán, azonban van valaki, aki szerint olcsó a készülék. Tim Cooknak hívják.
Vesd le a zsarnokot!

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
Dárdaiék gyorsan elintézték a Bayert A Hertha új csatára megállíthatatlan.
Rég volt ilyen mértékű fejlesztés az oktatásban A Klebelsberg Központ elnöke szerint a rendszerváltás óta nem látott mértékű fejlesztés zajlik az oktatásban.
Nap képe - Intim pillanat
Richard Gere 68 évesen így néz ki - Friss fotókon a Micsoda nő! sármőre Olaszországban kapták lencsevégre a színészt.
Migráns erőszakolt meg egy olasz nőt Az afrikai férfi a WC-be tuszkolta, bántalmazta és megerőszakolta a menekülttáborban dolgozó olasz nőt.