Trump arról, hogy miért ment el a fia találkozni egy jogásszal, akit valószínűleg egy idegen hatalom küldött, hogy törvénytelenül szerzett lejárató információkat adjon át Hillary Clintonról: Ez a politika!

Persze ha az, akkor nem világos, miért kellett az utóbbi egy hétben össze-vissza hazudozva magyarázkodni róla.

2017. július 17. 19:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az Amazon cenzúrázza Clinton könyvének az értékeléseit Igencsak lehúzták Hillary Clinton új könyvét a vásárlók az Amazon értékelési lehetőségénél. Az oldal azonban élt "vétó jogával" és gyorsan korrigálta a kínos eredményt.
Börtönben marad a világ egyik leggyűlöltebb embere "Pharma bro" ötezer dolláros vérdíjat tűzött ki Hillary Clinton hajára, hiba volt.

Friss hírek
Taxis szövetség: le kell cserélni a taxik negyedét A környezetvédelmi előírásoknak megfelelően le kell cserélni 2500 autót a taxisoknál.
Titkon sok német köszönetet mond Orbán Viktornak A Mandinernek adott interjút a Cicero német folyóirat főszerkesztője, aki elismerte, hogy Magyarország kulcsszerepet játszik a migrációban.
Orbánék megmentik Pécset, de fájni fog a városnak A repteret állami tulajdonba kerülése után rögtön bérbe adnák a Roszatomnak.
Hemingway szerint biztosan lesz új stadionja a Honvédnak A kiírt pályázat sikertelen volt, de 2018-ban indulhat az építkezés. Kétszer annyiért.
George Clooney-t végleg elragadták az érzelmei Ami meg, őszintén szólva, minket ragadott el meglehetősen.
A New York Yankees játékosa fejbe lőtt egy kislányt Todd Fraziert láthatóan eléggé megviselte az eset. Az ápolás ideje alatt társaihoz hasonlóan a baseball-pályán zavartan várta a folytatást.

Este 7:59 Gyurcsány bevallotta a 2010 előtti korrupciót, Magyarország az EU élvonalába tartozik a közbeszerzési eljárások átláthatósága alapján, Hillary Clinton pedig vudubabákkal árasztotta volna el a Fehér Há...
Hillary Clinton szerint Bernie Sanders is tehet arról, hogy elveszítette a választást A jövő héten jelenik meg Clinton könyve a tavalyi választásról.

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
Kim Dzsongun iskolás szexrabszolgákat tart és légvédelmi ágyúval végeztetett ki egy zenekart Ezt mondja egy disszidens, aki egykor magas körökben forgott Phenjanban. Részletesen beszámolt a rendszer kegyetlenségéről.
Nap képe - Intim pillanat
Dárdaiék gyorsan elintézték a Bayert A Hertha új csatára megállíthatatlan.
A debrecenihez hasonló orosz befolyásolásra máshogy tekint a világ A Debreceni Egyetemen vannak az orosz politikának szimpatizánsai, akik szerint a háború megengedett eszköz a mai európai politikában. Az intézmény orosz alapítványi támogatást is kapott, amely az oktatási együttműködés mellett a Kreml lépéseinek elfogadtatásán is dolgozik.
400 millió forintot tüntetett el két takarékszövetkezeti vezető A dabasi ügyészség hűtlen kezeléssel vádolja őket.