Daniel Radcliffe egy kirabolt turista segítségére sietett

A színész tényleg ott járt, mikor egy férfit késsel vágtak meg Londonban, és kitépték a kezéből a táskáját.

2017. július 17. 20:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Daniel Radcliffe durván túlvállalta magát ezzel a túrával Élete legnagyszerűbb kalandjának indult, később az életéért kell küzdenie.
Harry Pottert kis híján elemészti a dzsungel Daniel Radcliffe egy trópusi őserdőben járja el a Dicaprio.-tvisztet. A Dzsungel viszont nem lesz 2017 Visszatérője.
By,by London
Megérkezett Londonba a spanyol király Állami látogatást kezdett szerdán Londonban a spanyol király.
London polgármestere építészsereget toborzott, hogy megküzdjenek a város lakhatási válságával A cél az, hogy végre épüljenek megfizethető lakások és hogy a Londonból egy mindenkit magában foglaló város jöjjön létre.
Újabb tűz Londonban Éjjel lángra kapott a leghíresebb piac.

Baranyit az első menetben KO-zták WBO-címmeccsén Az angol Anthony Yarde padlóztatta a magyar bokszolót Londonban.
Zárásra sem javult a nyugat-európai helyzet Gyenge kezdés után London kivételével a zárásra sem szépítettek pénteken a főbb európai tőzsdeindexek.
Infrastrukturális fejlesztésekben segítünk Ukrajnának Magyarország a szomszédság okán és az Ukrajnában élő 150 ezer magyar érdekében is elkötelezetten és erőteljesen támogatja az ukrajnai reformfolyamatokat - mondta Szijjártó Péter Londonban.
69-ről eddig 80 kilóra gyúrták fel magukat ezek a testépítő ikrek Londonban élnek, pénzügyi területen dolgoznak, de szabadidejükben edzenek. A Kockahas blogban ilyen még biztosan nem volt, ön látott már gyúrós ikreket?
Életfogytiglant kapott a merényleteket tervező brit fiatal Életfogytig tartó börtönre ítéltek hétfőn Londonban egy 19 éves fiatalembert egy terrorcselekmény előkészítéséért és egy másik tervezéséért, a férfi legkorábban 16 és fél év után szabadulhat ki.
Drón okozott kisebb káoszt a London-Gatwick repülőtéren Egy kifutópályát lezártak, egy gépet pedig átirányítottak a Stanstedre.