Az Energia Info magazin 2017. július 17-i adása 1. rész

2017. július 17. 20:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Szörnyű tragédia a Balatonnál Zamárdiba, a Siófoki utca egyik lakóépületében keletkezett tűzhöz riasztották a tűzoltókat.
Aranysakál Csehországban Először észleltek aranysakál-szaporulatot Csehországban.
Brüsszel visszaszólt: Orbán sorosozó-migránsozó állítása röhejes Szinte zavarba ejtő, hogy reagálni kell rá, üzente az Európai Bizottság alelnöke.
Az esélyes kínai páros sikere női szinkronműugrásban
Az Energia Info magazin 2017. július 17-i adása 1. rész
Ismét lecsaptak a hackerek: 7 millió dollárt loptak el a gyanútlan befektetőktől Előbb-utóbb ennek is meg kellett történnie: hackerek több millió dollárnyi kriptopénzt loptak el egy "nyilvános érmekibocsátás" (ICO) során. Az elmúlt hónapokban egyre népszerű lett, hogy a...

Top hírek:
Új steppinget kapott a kétmagos Kaby Lake A frissített lapkára érkezett számos új processzor, és egy friss Xeon is üdvözli a potenciális vásárlókat.
Szörnyű tragédia a Balatonnál Zamárdiba, a Siófoki utca egyik lakóépületében keletkezett tűzhöz riasztották a tűzoltókat.
Kevesebb méz lesz idén: ennyit kérnek kilójáért Repcemézet alig találni a nagybani piacon....
Tízezreket telepítettek ki Több tízezer hektárnyi területen lángol a bozót Kalifornia partjainál. A napok óta tartó hőség és a meleg szél miatt a tűzoltóknak nem sikerül megfékezni a lángokat. Néhány napja Kanadában pusztított erdőtűz. Ott közel 36 ezer embernek kellett elhagynia az otthonát. Azt mondták, csak magukat mentsék, mert ha a házakban maradnak, biztosan meghalnak.
Pikáns filmjelenetek Forró csókok, túlfűtött erotika, szenvedélyekkel teli pillanatok. Izgalmas filmbeli jelenetek, amelyekről azt hihetnénk, hogy ezek a színészek számára csöppet sem kínosak, és zavarba ejtőek. Ám a pikáns jelenetek még a legnagyobb hírességeket is próba elé állítják a forgatásokon. ...
Horror albérletárak Egyre inkább csökken a lakásárak emelkedési üteme. A budapesti lakásoknál várható még további áremelkedés, de ennek mértéke várhatóan kisebb lesz mint az elmúlt években. Azonban az albérletpiac kihívások előtt áll. Utána jártunk országszerte milyen nehézségeket okoz a magas bérleti díj. ...