Az ajkai kórház elavult CT-je miatt nem vették észre a daganatot

A minisztérium szerint az intézmény hibázott, mert nem jelezte, hogy a berendezése nem felel meg a minimum feltételeknek.

2017. július 17. 20:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Szörnyű tragédia a Balatonnál Zamárdiba, a Siófoki utca egyik lakóépületében keletkezett tűzhöz riasztották a tűzoltókat.
Aranysakál Csehországban Először észleltek aranysakál-szaporulatot Csehországban.
Brüsszel visszaszólt: Orbán sorosozó-migránsozó állítása röhejes Szinte zavarba ejtő, hogy reagálni kell rá, üzente az Európai Bizottság alelnöke.
Az esélyes kínai páros sikere női szinkronműugrásban
Az Energia Info magazin 2017. július 17-i adása 1. rész
Ismét lecsaptak a hackerek: 7 millió dollárt loptak el a gyanútlan befektetőktől Előbb-utóbb ennek is meg kellett történnie: hackerek több millió dollárnyi kriptopénzt loptak el egy "nyilvános érmekibocsátás" (ICO) során. Az elmúlt hónapokban egyre népszerű lett, hogy a...

Top hírek:
Nem csak a filmben bátor: kirabolt turistának segített a Harry Potter sztárja Úgy tűnik, nem csak Harry Potterként, a való életben is képes jót cselekedni Daniel Radcliffe. A 27 éves színész egy ötvenes éveiben járó férfinak nyújtott segítő jobbot. A turista Londonban sétált és nézelődött, amikor két késes férfi lelassított mellette egy mopeden, s megpróbálták kitépni a kezéből a Louis Vuitton márkájú táskáját.
Az amerikaiak szerint az Egyesült Arab Emírségek tett alá Katarnak Az Egyesült Arab Emírségek (EAE) tervezte meg azt a hackertámadást, ami a katari diplomáciai botrány kirobbantásában döntő szerepet játszott.
Kíváncsi pávián okozott nagy áramszünetet Zambiában Egy kíváncsi pávián fosztott meg órákra több tízezer embert a villamos áramtól Zambia déli részén, a sok turista által látogatott Viktória-vízesés környékén vasárnap.
Az ajkai kórház elavult CT-je miatt nem vették észre a daganatot A minisztérium szerint az intézmény hibázott, mert nem jelezte, hogy a berendezése nem felel meg a minimum feltételeknek.
Így növeszd meg a szemöldököd házilag, ha nem lenne elég dús Összeszedtünk néhány házi praktikát, amivel meggyorsíthatod szemöldököd növekedését.
Új steppinget kapott a kétmagos Kaby Lake A frissített lapkára érkezett számos új processzor, és egy friss Xeon is üdvözli a potenciális vásárlókat.