Egy jobb ajkai CT akár életet is menthetett volna 3 éve

Az RTL Klub egyik nézőjének anyja halt meg, és az ajkai CT képein már látszott a daganata, de nem elég jól, ezért nem vették észre.

2017. július 17. 20:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új Istenes Bence született Mély benyomást tett a szülővé válás az RTL Klub műsorvezetőjére.
Itt a vége: Hamburgba megy varrni ÉNB Kristóf Egy csapásra lett a nők kedvence Kristóf, az Éjjel-Nappal Budapest sármőre, aki közel öt éve bolondítja a gyengébbik nemet a képernyőn és az életben egyaránt. Az RTL Klub fiatalokról szóló sorozatának...
Kiszáll az RTL Klub sorozatának főszereplője - Megdöbbentek kollégái is a döntésén Kristóf otthagyja az Éjjel-Nappal Budapestet.
Balog mondott egy erőset a hiányzó CT-kről Jövőre biztosan kap CT berendezést az Országos Kardiológiai Intézet nyugtatott meg mindenkit az RTL Klub Híradójában az egészségügyi államtitkár. Közben az emberierőforrás-miniszter valami egészen h...
Fertőzés miatt halhatott meg egy baba a Honvéd Kórházban Kórházi fertőzés miatt halt meg pár napos kisbabájuk a budapesti Honvéd Kórházban állította egy budaörsi házaspár az RTL Klub hétfő esti Híradójában.
Kiderült, hová tűnt Pokrivtsák Mónika Az RTL Klub egykori arca remekül néz ki, és boldogan él a tengerentúlon. Videó.

Széchenyi István leszármazottja ilyen szexi - A reggeli műsorban szerepelt Az ifjú Széchenyi az RTL Klub reggeli műsorában szerepelt.
És az megvan, hogy az RTL Klub már Facebookon is élőben adja a híradót?
Az RTL Klub új műsorvezetője majdnem lecsúszott az állásról Fehér Tibor színész el se ment a csatorna interjújára, mégis övé lett a munka.
Beleszeretett RTL Klub-os kollégájába az X-Faktor mentora Körülbelül egy hónapja vannak együtt.
Szabó Zsófi mindenkit megnyugtat: van combja, feneke Sokan aggódtak, amiért 59 kilóra fogyott az RTL Klub műsorvezetője.
Az RTL Klub bejelentette: Ő váltja Peller Annáékat a népszerű műsorban Fehér Tibor az RTL Klub Reggeli műsorának új házigazdája [Dátum: 2017.06.20. 10:13]