Egy jobb ajkai CT akár életet is menthetett volna 3 éve

Az RTL Klub egyik nézőjének anyja halt meg, és az ajkai CT képein már látszott a daganata, de nem elég jól, ezért nem vették észre.

2017. július 17. 20:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Éjjel-Nappal Gábor már tudja, hogy meddig marad a sorozatban Király Péter már négy éve játszik az Éjjel-Nappal Budapestben, az RTL Klub-on.
Pataki Zita: Ennél nagyobb fájdalom már nincs, úgyhogy senki nem tud ártani már Most érezte úgy Pataki Zita, hogy eljött az ideje, hogy beszéljen a lombikprogram miatti megpróbáltatásaitól. Sokan azt mondják, hogy úristen, ne, ne, ne beszéljek róla, mert visszaél majd a sajtó,...
Csomor Csilla megdöbbentő vallomása: A tisztességes gyászhoz egy év kell A szerelem nagyon gyakran felülírja az ésszerűséget mondta Csomor Csilla az RTL Klub Reggeli műsorában arra, hogy tényleg úgy volt-e, hogy elhagyja az országot. A Barátok közt korábbi színésze erről ...
Megszületett Éjjel-Nappal Budapest Barbi kislánya Az RTL Klub sorozatszereplőjének babája vasárnap látta meg a napvilágot.
Survivor Tamás: Ha kellett volna, embert is ölök Gergely helyett a hét közepén új tag érkezett az Ibon törzsbe: az éhező szigetlakók fő reménysége immár Tamás, aki fél éve még a határt őrizte. Az RTL Klub túlélőshow-jában, a Survivorben már akad egy...
Az RTL Klub új feladatot bízott Aureliora A valóságshow győztes dolgozik. Bréking.

Szívszorító: fájdalmas titokról vallott az RTL Klub műsorvezetője Még soha nem beszélt erről korábban.
Az RTL Klub megsemmisítette a TV2-t A múlt hét vita nélkül az RTL Klubé lett.
Elbocsátások, adóemelések jöhetnek Pécsen videó Adóemelés és létszámleépítés is lehet a jövő évtől Pécsen, ha elfogadja a közgyűlés az erről szóló javaslatot hangzott el az RTL Klub hétfő esti Híradójában.
Plasztikáztatta arcát az RTL Klub műsorvezetője Valkó Eszter, az Életmódkalauz Magazin műsorvezetője az arcát fiatalíttatta.
“Mint amikor nagyon kell pisilni, és kiengeded” – ezt érezte Tóth Andi, amikor megnyerte az X-Faktort Holnap indul az RTL Klub tehetségkutatójának újabb évada, ebből az apropóból emlékeztek vissza az előző szériákra a szereplők.
Leugrott a stúdió tetejéről az RTL Klub sztárja 10 méter magasból zuhant.