CT-botrány: megszólalt a kórház

Az ajkai Magyar Imre Kórházban folyamatos és zavartalan a betegellátás, egyetlen tervezett CT-vizsgálatot sem mondtak le az intézményben, ahonnan az elavult CT-berendezés miatt ideiglenesen Veszprémbe szállítják vizsgálatra a betegeket - közölte a kórház főigazgatója.

2017. július 17. 20:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gálázott a Veszprém Celjében Az előző idényben bronzérmes Telekom Veszprém idegenben, a szlovén Celje 39-31-es legyőzésével kezdte a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörét.
Megvan, mikor játssza BL-meccseit a Szeged és a Veszprém Remek találkozók várhatóak!
Megszólalt Nagy László, akit ittas vezetésen értek Csak néhány korty sört ivott egy bajnoki mérkőzés után, és órákkal később ült csak autóba - mondta Nagy László, a Veszprém válogatott kézilabdázója, aki ittas vezetés miatt pénzbírságot kapott.
Ittas vezetésen kapták Nagy Lászlót A Veszprém klasszis kézisét az Istenhegyi úton igazoltatták. Sem a játékos, sem klubja nem nyilatkozott az ügyről.
Bajnokok Ligája: íme, a Szeged és a Veszprém tervei A két klub prominens vezetője nyilatkozott a gárdák felkészüléséről, terveiről.
Verseny előtt vágta szét a kezét A Konyhafőnök Junior versenyzője Jelentős nehezítéssel indul a Konyhafőnök Junior első helyéért a hétfőn bemutatkozó Surguta Áron. Pedig a 15 éves fiú rettenetesen készült a megmérettetésre és éppen ez okozta a vesztét. Otthon, gyak...

A Szeged nyomába indult a Telekom Veszprém A címvédő fölényes győzelemmel kezdte az új szezont.
100 tő kendert találtak egy Balaton-parti pincében Razziáztak a Veszprém megyei rendőrök.
Fénysebesség a Veszprémnél Nagyon felgyorsult a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játéka, arra törekszenek, hogy minél több gólt lőjenek - számolt be a tapasztalatokról Mikler Roland.
Ismert kézilabdásokat is okirat-hamisításon kaptak Veszprém megyében Húszezer forintért vettek kamu igazolást a jogosítványhoz szükséges elsősegély-tanfolyam elvégzéséről.
Hintabaleset: Elbontották, vizsgálják a szerkezetet Elbontották vasárnap kora este a hétvégi várpalotai rendezvényen balesetet okozó hintát - tájékoztatott a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Kézilabda: érdekességek a most rajtoló férfi NB I-ről Szerdán játsszák az első mérkőzést a férfi kézilabda NB I új idényében, amely várhatóan ismét a címvédő Telekom Veszprém, valamint a MOL-Pick Szeged versenyfutásáról szól majd. ...