Életem első részének futballistaként vége

Totti hivatalosan is visszavonult.

2017. július 17. 20:46

A cikk folytatása...Friss hírek
Újabb hurrikán csapott le befellegzett a Karib-szigeteknek? Hurrikánná erősödött a Maria nevű trópusi vihar, Puerto Rico már készül az áradásra.
Különlegesek és szépek a gallyakból készült elegáns bútorok Polcok és asztalok, amik nem csupán különlegesek, de egyediségükkel is hódítanak.
Csillapodnak a kedélyek a kínai ingatlanpiacon Tovább csillapodott a kínai ingatlanpiac augusztusban, miután a kormány által szorosan követett 70 városból csupán 46-ban nőtt az új lakások ára.
Öt turistát mentett meg a nyolcéves Egy bátor nyolcéves kisfiú, Steffan Williams két nap alatt öt turista életét mentette meg. Épp a lakóhelyükhöz, New Ouayhez közel kajakozott, amikor egy parti sziklán három alakra lett figyelmes: egy felkötött karú, idősebb nőt támogatott két tini. Gyorsan visszaevezett egy gumicsónakért és kimentette a triót.
Nicole Kidman felemás cipőben ment az Emmyre Mint kiderült, nem véletlenül.
Amerikaiként egészen mostanáig az iszlamisták oldalán harcolt Az ISIS soraiban harcoló amerikai állampolgárságú terrorista adta meg magát Szíriában az amerikaiak támogatását élvező koalíciónak.

Top hírek:
Lehet, mégsem lép ki Amerika a klímaegyezményből Elképzelhető, hogy az Egyesült Államok mégsem lép ki a párizsi klímaegyezményből Donald Trump elnök júniusi bejelentése ellenére, egyes források szerint ugyanis Washington inkább a megállapodáson belül próbálná növelni a mozgásterét - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap.
Az IMF vezetője válthatja Junckert A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezetője, Christine Lagarde követheti Jean-Claude Junckert 2019-ben a brüsszeli Európai Bizottság elnöki tisztségében a Welt am Sonntag című vasárnapi német lap szerint.
Bakondi: A visszaszoruló Iszlám Állam tömegesen küldi harcosait Európába A műszaki határzárnak, a jogszabályi intézkedéseknek és a tranzitzónák létrehozásának köszönhetően a két évvel ezelőtti 391 ezerrel szemben tavaly már csak 18 236 illegális határátlépő érkezett Magyarországra, idén pedig eddig 1157 - jelentette ki a Magyar Időknek adott interjúban Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
32 embert vettek őrizetbe St. Louisban, miután felmentettek egy rendőrt, aki 2011 lelőtt egy fekete férfit A tüntetők kirakatokat törtek be, és megsebesítettek 10 rendőrt. A 6 éve húzódó ügyben sokan úgy gondolták, a vétkes rendőr bizonyítékokat is hamisított.
Lányi András író, filozófus: a Római-part ügye nem árvízvédelmi kérdés
Mindkét Ferrari kiesett Szingapúrban! Hiába szerezte meg a pole pozíciót Sebastian Vettel, a rajtot követően az 5. helyről rajtoló Lewis Hamilton máris az élre állt - nagy baleset történt az élmezőnyben.Tovább