Puskás szobrot adományozott a felcsúti akadémiának, most cége építi a Paks stadionját

Végh Gábornak még egy közös meccsnézés is megadatott a miniszterelnökkel.

2017. július 17. 20:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Országos Atomenergia Hivatal: nem okoz gondot a Paks II. alatti törésvonal Az Országos Atomenergia Hivatal szerint a telephely alkalmasságát kizáró szempont nem került azonosításra.
Paks 2 - Elbuktak Hadházyék újabb népszavazási kérdései Az LMP két társelnöke magánszemélyként fordult az NVB-hez.
A paksi telephely alkalmas az új blokkok befogadására A Paks II. projekttársaság szerint a telephelyvizsgálat transzparensen zajlott, alkalmas a blokkok befogadására.
Kiírták a tendert Paks II két turbinájára Indul a mandula.
Tour de Hongrie: Elképesztő bukások, sorompó és finn örömünnep Matti Manninen húzta be a Paks és Cegléd közötti harmadik szakaszt.
A Roszatom Oroszországban is szélerőműparkot épít A Paks II. projekt reális gazdasági értelmezéséhez íme egy újabb adalék: a Roszatom leányvállalata Dél-Oroszországban szélerőműparkokat épít a Gazprom bankjától felvett kölcsönből.

Paks bevétele: jönnek a nem várt vállalkozók, osztják a milliárdokat Pesti vállalkozókkal és ingatlanárakkal megérkeztek Paksra az erőműbővítés első reménybeli haszonélvezői. Mindenki kelet felé tekinget, mert a végső döntésekhez az oroszok kellenek.
Interaktív kamion népszerűsíti a paksi bővítést a fesztiválokon 300 millióból Még a Debreceni Virágkarneválra is elküldi az MVM a Paks II.-t népszerűsítő promóciós járművet.
Paks II: a Kúria megtagadta négy népszavazási kérdés hitelesítését A paksi atomerőmű bővítésének megakadályozását célzó négy népszavazási kérdés hitelesítését tagadta meg a Kúria.
Szél Bernadett plakátháborúról és parlamenti akciókról - csütörtök 23.15 Minden idők legdrágább és legnézettebb magyar filmje lett a Kincsem - a stúdió vendége: Nagy Ervin. Generációk nőttek fel rajta - róka-sztorik Dargay módra, avagy A kis Vuk kulisszatitkai. Plakát...
Tendereket írnak ki Paks II. építése érdekében Tendereket ír ki idén az ASZE orosz cégcsoport, hogy az építők a terepen a jövő év elején megkezdhessék a Paks II projekt előkészítését - jelentette ki Valerij Limarenko, a paksi erőművet bővítő orosz...
Fantasztikus hír a magyar családoknak: jön a globális rezsicsökkentés Nem Paks 2-ről van szó....