Puskás szobrot adományozott a felcsúti akadémiának, most cége építi a Paks stadionját

Végh Gábornak még egy közös meccsnézés is megadatott a miniszterelnökkel.

2017. július 17. 20:51

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Paksi közpénzherdálás: nyilvánossá vált több száz fontos dokumentum Az MVM Paks II. Zrt. közel 1 milliárd forintot szánt a két új atomerőmű blokk építésének kommunikációjára, illetve társadalmi elfogadottságának monitoringozására.
Megszereztük a jegyzőkönyvet: sürgős volt Putyin díszpolgárrá választása Bár elsöprő, 90 százalékos többséggel támogatta a Debreceni Egyetem szenátusa Putyin díszpolgári címét, mindössze a testület "több mint 60 százaléka" adta le a szavazatát derül ki a voksolási eljárá...
Megbocsátó az erőmű városa a Fidesszel szemben Szabó Péternek már reggel oda lehetett volna adni Paks polgármesteri tisztségét.
Paks 2 Hiába a magyarok többségének elutasító véleménye, a jövő év januárjában mégis elkezdődik a sokat vitatott Paks 2 építése.
A Jobbik felülvizsgálná Paks 2 szerződéseit "Sokan könnyen lenyúlható pénzként tekintenek a beruházásra."
Továbbra is veretlen a Videoton A székesfehérváriak négyet lőttek a Paks vendégeként.

Új polgármestert választanak az "atomvárosban" Paks korábbi polgármesterét, Süli Jánost tárca nélküli miniszterré emelték.
Visszaélnek Paks nevével Az atomerőmű érvénytelen logójával ellátott levéllel, hamis számlaszámmal álltak elő a csalók.
Nem elég 3000 milliárd: a tervezettnél drágább lesz Paks II. Nemsokára aláírják az első roszatomos szerződéseket. Két cég összesen 256 milliárdos megrendelést vihet el, ha nyer írja a Magyar Nemzet.
Jött egy jóslat: nem biztos, hogy megépül Paks 2 Illés Zoltán szerint nem igaz, amit Szijjártó Péter mond.
A Paks II. Zrt. vezetősége kapta idén az Aranytalicska Díjat Az LMP szerint ők talicskázták ki a legszorgalmasabban a közpénzt.
Szijjártó: Paks 2-t nem állíthatja meg most már semmi A külügyminiszter szerint januárban kezdődik az építkezés.