Orbán választási regisztrációra biztatja a kettős állampolgárokat

Nem hiába hajt a miniszterelnök, legutóbb a levélszavazatok 95 százalékát a Fidesz söpörte be.

2017. július 17. 20:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ujhelyi: csak a Fidesz és a Jobbik sunnyog AZ EP-képviselő az euró bevezetéséről kérdezné meg a magyarokat.
Itt a Fidesz válasza arra, hogy megvonnák tőlünk az uniós pénzeket A Fidesz közleményben reagált a német igazságügyi miniszter interjújára.
A jövő héten kezdődnek a gyulai derékvár felújítási munkálatai A jövő héten kezdődnek a gyulai derékvár felújítási, állagmegóvási munkái - jelentette be Kónya István (Fidesz-KDNP) alpolgármester a helyszínen pénteken tartott sajtótájékoztatón.
Miniszteri posztot kap Kósa Lajos - a nap hírei A kormányfő szerint az uniós joggal ellentétesen értelmezi a szolidaritást az Európai Bizottság elnöke. Lemond a Fidesz-frakció vezetéséről és tárca nélküli miniszterként folytatja Kósa Lajos. A karib...
Bomlik a Fidesz a XV. kerületben A frakcióból kilépett képviselő szerint éveken át akadályozták feladata ellátásában.
Nincs több közpénz a helyi focinak, döntött a Fidesz Pécsen komolyan gondolják a spórolást, ha erre vetemednek. A helyi multikra meg különadó jön.

Folytatódik jövőre a diósgyőri vár rekonstrukciója A tervtanácsi hozzájárulást követően a jogerős építési engedélyt is megkapta a diósgyőri vár rekonstrukciójának második és harmadik üteme, a munka a jövő évben megkezdődik és várhatóan két évig tart, ...
Kötcsén is elkerítette magát Orbán A Fidesz láthatóan nem is törekszik partneri viszonyra a médiával.
Fidesz: Gyurcsány a Soros-terv végrehajtásán dolgozik A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc a Soros-terv végrehajtásán dolgozik a kormánypárt így reagált a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének szombati kampánynyitójára, amelyen az ellenzéki politikus a jövő...
Itt a jobbik válasza a Fidesz nyugdíjasozására A Jobbik Nyugdíjas Tagozata is megalakult.
Fidesz: a baloldal elvett a nyugdíjasoktól, a Jobbik sértegeti őket A Fidesz szerint a baloldal mindig elvett a nyugdíjasoktól, a Jobbik pedig sértegeti őket.
Rétvári Bence: A Fidesz-KDNP-re mindig számíthatnak a nyugdíjasok Bocsánatkérésre szólította fel szerdai váci sajtótájékoztatóján Rétvári Bence KDNP-alelnök a Jobbik helyi elnökét Vona Gábor nyugdíjasokat ért korábbi megjegyzései miatt.