Kikelt a kanadai város a muszlim temető ellen

A Quebecben található Saint-Apollinaire városa fellázadt az ellen, hogy egy muszlim temetőt akartak létrehozni a településen.

2017. július 17. 20:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Babos Tímea tíz helyet ugrott A kanadai Québecben vasárnap döntős Babos Tímea tíz helyet javítva az 53. a női teniszezők világranglistáján, amelynek bő élcsoportjában nem történt változás.
Babos egy döntőt veszített, egyet nyert egy órán belül Québecben felemás napja volt a teniszezőnek.
Babos továbbjutott, 5. egyéni WTA-döntőjére készülhet Babos Tímea egyesben és párosban is bejutott a kanadai Québecben zajló, 227 ezer dollár (57 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztorna fináléjába.
Babos és Stollár is negyeddöntős Kanadában Babos Tímea negyeddöntőbe jutott a kanadai Québecben zajló, 227 ezer dollár (57 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán, mivel szerdán legyőzte a brit Naomi Broadyt. ...

Babos Tímea negyeddöntős Québecben A magyar teniszező három szettben jutott tovább.
Stollár Fanny nem élte túl az első fordulót Quebecben Két játszmában kapott ki a negyedik kiemelttől.
Babos amerikaival, Stollár kiemelt némettel kezd Québecben A US Open után ezúttal Kanadában szurkolhatunk a magyar teniszezőknek.
Két új stúdiót nyit a Ubisoft Quebecben A Ubisoft ma délután bejelentette, hogy hatalmas terjeszkedésbe kezd Kanadában. Többek között két új stúdiót nyit a quebeci régióban, és több mint ezer munkahelyet teremt 2027-ig. Ez a cég eddig legn...