Kigyulladt egy társasház pincéje a XI. kerületben

Egy háromszintes ház pincéje gyulladt ki.

2017. július 17. 20:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Le kell ragasztani a plakátot: Orbán arcát a törvény védi Egy alkotással kevesebb látható vasárnap óta az ARC kiállításon. Épp annál az alkotásnál vetődött fel a szerzői jog, amely Orbán pálfordulását ábrázolja.
Botka becsszóra megigérte!
Korrupcióellenes népszavazás: Budapesten 25 helyen lehet aláírni A Momentum 200 ezer aláírást szeretne összegyűjteni a korrupcióellenes népszavazási kezdeményezéshez.
Magabiztosak, mert érzik, hogy van hátországuk Szijjártó Péter miniszterként kemény, beolvasós külpolitikát visz, legutóbb például a hollandiai nagykövetet hívta haza egy interjú miatt. De mi motiválja a külügyet ebben, mennyire önállóak, és mit profitál ebből a Fidesz?
Visszavág a Fidesznek a megfúrni próbált polgármester Leváltaná a fideszes alpolgármestert a XV. kerület polgármestere, Hajdu László, akit pár hónapja ugyanígy próbált meg pályán kívülre szorítani a kormánypárt helyi frakciója. A kerületi csetepaté akár már akár hétfőn eldőlhet ha a polgármester elég képviselőt tud csatasorba állítani a helyi Fidesz ellen.
Nem csak a felcsúti kisvasútra kíváncsiak az EP ellenőrei Reagált az ellenőrök vezetője a kormánypárti politikusok aggodalmaira.

Top hírek:
Halálos baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton Egy kocsi a szalagkorlátnak hajtott, két ember meghalt, egy harmadikat súlyos sérülésekkel vittek kórházba.
Bakondi: Helyes döntésnek bizonyult a műszaki határzár 70-80 ezer migráns a nyugat-balkáni útvonalon rekedt.
Két nap alatt hatszázezren a müncheni Oktoberfesten Az esős, hideg időjárás ellenére a tavalyinál nagyobb sikerrel nyitott a müncheni Oktoberfest, a világ legnagyobb népünnepélyeként számon tartott sörfesztiválra szombaton és vasárnap hatszázezernél is többen látogattak el
Elmondjuk, kicsoda Gulyás Márton Sikertelen művészjelöltből Soros fizetett tüntetésszervezője.Provokatőrből fenyegetőző, polgári engedetlenségi mozgalmár
Gulyás Gergely: megdöbbentő, hogy Európában még mindig vannak követői a kommunizmusnak A Fidesz új frakcióvezetője szerint közös felelősség a kommunista múlt feltárása.
Hangzatos üzenetek váltják egymást A mentelmi jog birtokában szabad keserűen igazat mondani, valóságot leleplezni, és szabad hazudni, sértegetni, vádaskodni.