Mihalik Enikő gőzerővel az első maratonjára készül

Ja, és futás közben is gyönyörű.

2017. július 17. 21:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Palvin Barbaránál csak Mihalik Enikő volt dögösebb ebben a buliban - vagy fordítva? A Harper's Bazaar partiján mindkét magyar modell ott volt, viszonylag hasonló szerelésben.
Mihalik Enikő nem ért teljesen egyet a “fogadjuk el magunkat, ahogy vagyunk elvvel A modell szerint ez sok esetben csak kifogás a lustaságra.

Friss hírek
Az ENSZ szerint az oroszok súlyos dolgokat csináltak a Krím félszigeten Önkényes letartóztatások, rejtélyes eltűnések, kínzások, bírósági tárgyalás nélküli kivégzés.
Öt kérdés az allergiáról Hazánkban a lakosság 20-25 százaléka légúti allergiás, köztük is magas azok száma, akiknél a parlagfű és a fűpollen okoz tüneteket. ...
Előrehozott választások lesznek Japánban Abe Sindzó japán miniszterelnök feloszlatja a törvényhozás parlament alsóházát.
A Tesco elfogadta a sztrájkbizottság ajánlatát, lesz béremelés A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) cáfolja a korábban megjelenő félrevezető információkat, amely szerint a Tesco nem tartotta magát a
Orbán Viktor az időjárásról beszélt a vietnámiaknak A kormányfő a Hanoiban rendezett vietnami-magyar üzleti fórumon beszélt az időjárásról.
Újabb földügyeket tárt fel Ángyán József Az egykori fideszes államtitkár most a Jász-Nagykun-Szolnok megyei földvásárlások részleteibe ásta bele magát.

Mihalik Enikő: A modell csak eszköz Egy eszköz, hogy a tervező, a fotós és a stylist meg tudják valósítani az élképzelésüket. Tessék, egy kis exkluzív interjúelőzetes.
Jön az épületméretű Mihalik Enikő A Coca-Cola őszi kampányában Mihalik épülethálókon issza a kólát üvegből.

Top hírek:
Merkel kapott egy pofont, mehet Jamaicába - Németország választ ÉLŐ A kancellár ugyan megőrzi pozícióját, ám támogatottsága erősen csökkent. A szociáldemokraták történelmi mélyponton, és az újabb nagykoalícióból sem kérnek, ellenzékbe vonulnak. A populista AfD viszont örülhet, valószínűleg a harmadik legerősebb pártként végeznek a mostani választáson. Kövesse velün...
Trump újabb beutazási korlátozásokról határozott Az Egyesült Államok megtagadja a beutazási engedélyt Észak-Korea állampolgáraitól, és meghosszabbítja az eddigi beutazási korlátozásokat további országokkal szemben.
Szudáni születésű férfi lövöldözött egy amerikai templomban Egy embert megölt, hatot megsebesített.
Érkeznek a reakciók Merkel újabb győzelmére Sorra érkeznek a külföldi reakciók Angela Merkel német kancellár újabb választási győzelmét követően.
Német választások: gyanús Twitter-üzenetek keringenek A nyomok Oroszországba vezetnek.
Kis híján rekordot döntött a búza termésátlaga De így is 8,7 százalékkal kevesebb kalászos gabona termett, mint tavaly.