Kiütötte az ausztrálokat a férfi válogatott

Tükörsima győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott a vizes vb-n.

2017. július 17. 21:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Két rendőrt is azzal gyanúsítanak, hogy illegális teljesítményfokozókat árultak Szeptember közepén több edzőteremben is razziát tartott a rendőrség hamis és illegális gyógyszerek forgalmazása miatt.
Hamarosan újranyit a Róbert Károly krt.-i KIKA A vásárlói elvárásoknak való megfelelés érdekében a KIKA az áruház teljes átépítése, felújítása mellett döntött. A májusban indult felújítási munkálatok eredményeként szeptembertől új mozgólépcsők teszik kényelmesebbé a közlekedést, így az eladótér két szintje mindkét irányban könnyedén elérhető.
Anya és gyermeke sérült egy brutális karambolban Dabasnál Súlyos sérülésekkel vittek kórházba őket.
Frontális baleset történt az 5-ös főúton, egy gyermek is megsérült A gyermeket és édesanyját súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Egy szerelés miatt halt meg egy 19 éves amerikaifutballista Az egyetemista játékos egy rutinmegmozdulás után a földön maradt. Pár nappal később meghalt.
Megjött a nagy bejelentés, rakétaként lőtt ki a dollár Bár továbbra is talány, miért nem emelkedik jobban az infláció, a Fed idén folytatja a kamatemelést és elkezdi a kötvényállomány leépítését.

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
Kim Dzsongun iskolás szexrabszolgákat tart és légvédelmi ágyúval végeztetett ki egy zenekart Ezt mondja egy disszidens, aki egykor magas körökben forgott Phenjanban. Részletesen beszámolt a rendszer kegyetlenségéről.
Dárdaiék gyorsan elintézték a Bayert A Hertha új csatára megállíthatatlan.
A debrecenihez hasonló orosz befolyásolásra máshogy tekint a világ A Debreceni Egyetemen vannak az orosz politikának szimpatizánsai, akik szerint a háború megengedett eszköz a mai európai politikában. Az intézmény orosz alapítványi támogatást is kapott, amely az oktatási együttműködés mellett a Kreml lépéseinek elfogadtatásán is dolgozik.
Durván megalázták Melania Trumpot - Bíróságra vitte az ügyet Jogi lépéseket tett a first lady a lejárató kampány megszüntetésére.
A diákhitel lehet a megoldás a növekvő bérleti díjakra Kamatmentes lesz a Diákhitel2.