Az ajkai kórház korszerűtlen CT-je játszhatott közre egy daganatos nő halálában

Nem vették észre a rossz minőségű felvételen a daganatot, négy hónap múlva orrgaratrákban halt meg a beteg.

2017. július 17. 21:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Le kell ragasztani a plakátot: Orbán arcát a törvény védi Egy alkotással kevesebb látható vasárnap óta az ARC kiállításon. Épp annál az alkotásnál vetődött fel a szerzői jog, amely Orbán pálfordulását ábrázolja.
Botka becsszóra megigérte!
Korrupcióellenes népszavazás: Budapesten 25 helyen lehet aláírni A Momentum 200 ezer aláírást szeretne összegyűjteni a korrupcióellenes népszavazási kezdeményezéshez.
Magabiztosak, mert érzik, hogy van hátországuk Szijjártó Péter miniszterként kemény, beolvasós külpolitikát visz, legutóbb például a hollandiai nagykövetet hívta haza egy interjú miatt. De mi motiválja a külügyet ebben, mennyire önállóak, és mit profitál ebből a Fidesz?
Visszavág a Fidesznek a megfúrni próbált polgármester Leváltaná a fideszes alpolgármestert a XV. kerület polgármestere, Hajdu László, akit pár hónapja ugyanígy próbált meg pályán kívülre szorítani a kormánypárt helyi frakciója. A kerületi csetepaté akár már akár hétfőn eldőlhet ha a polgármester elég képviselőt tud csatasorba állítani a helyi Fidesz ellen.
Nem csak a felcsúti kisvasútra kíváncsiak az EP ellenőrei Reagált az ellenőrök vezetője a kormánypárti politikusok aggodalmaira.

Top hírek:
Halálos baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton Egy kocsi a szalagkorlátnak hajtott, két ember meghalt, egy harmadikat súlyos sérülésekkel vittek kórházba.
Két nap alatt hatszázezren a müncheni Oktoberfesten Az esős, hideg időjárás ellenére a tavalyinál nagyobb sikerrel nyitott a müncheni Oktoberfest, a világ legnagyobb népünnepélyeként számon tartott sörfesztiválra szombaton és vasárnap hatszázezernél is többen látogattak el
Elmondjuk, kicsoda Gulyás Márton Sikertelen művészjelöltből Soros fizetett tüntetésszervezője.Provokatőrből fenyegetőző, polgári engedetlenségi mozgalmár
Gulyás Gergely: megdöbbentő, hogy Európában még mindig vannak követői a kommunizmusnak A Fidesz új frakcióvezetője szerint közös felelősség a kommunista múlt feltárása.
Hangzatos üzenetek váltják egymást A mentelmi jog birtokában szabad keserűen igazat mondani, valóságot leleplezni, és szabad hazudni, sértegetni, vádaskodni.
Rámutató magatartás: gyűlöletlecke kezdőknek és haladóknak Az elmúlt évszázad gyakorta ismétlődő uszításai idéződtek fel nem kevesekben már eddig is Orbánék sorosozó plakátjai láttán, és akkor még nem tudjuk, mit hoz még az újabb nemzeti konzultáció.