Tízgólos születésnapi győzelem a vb-n

A magyar férfi vízilabda-válogatott 13-3-ra nyert Ausztrália ellen a budapesti világbajnokság csoportkörének első fordulójában.

2017. július 17. 21:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Itt nézheti élőben a férfi pólóválogatott első meccsét Megkezdi vizes vb-szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott, a Hajós Alfréd Uszoda tömött lelátói előtt Ausztrália ellen ugrik a medencébe Märcz Tamás csapata.
Ausztrália is szigorít a kiberbiztonság terén Új kiberbiztonsági törvénytervezetet terjesztett elő pénteken az ausztrál kormány, melyben arra kötelezné az internetszolgáltatókat és a közösségi médiumokat, hogy bírói végzés alapján segítsenek dekó...
Brexit - Ausztrália gyorsan segítene Londonnak Az ausztrál miniszterelnök szerint hazája kész "minél gyorsabban" szabadkereskedelmi megállapodást kötni Londonnal a brit EU-tagság megszűnése után
Elon Musk tényleg megoldja Ausztrália villamosáram gondjait A Tesla a világ legnagyobb akkumulátorát telepíti az országba
Dél-Ausztrália 80 perc alatt lemerül Hatalmas akkumulátort épít a szövetségi államnak a Tesla. A cél az áramszünetek elkerülése.
Továbbra sem veszélyeztetett világörökségi helyszín a Nagy-korallzátony Szakértők nemrég megállapították, hogy 56 milliárd ausztrál dollárt ér a Nagy-korallzátony és kulcsfontosságú szerepet játszik Ausztrália gazdaságának támogatásában.

Döntetlennel kezdte a vb előtti utolsó felkészülési tornát a női pólóválogatott Nem bírt Ausztrália legjobbjaival a nemzeti együttes.
Ötvenhat milliárd ausztrál dollárra becsülték a Nagy-korallzátony értékét Ötvenhat milliárd ausztrál dollárt (11 734 milliárd forint) ér a Nagy-korallzátony, és kulcsfontosságú szerepet játszik Ausztrália gazdaságának támogatásában - állapították meg szakértők.
A Nap Száma: tudod, mennyit ér a világ legnagyobb korallzátonya? Ausztrália turizmusához komolyan hozzájáruló korallzátony a klímaváltozás miatt most elkezdett fehéredni.
Konföderációs Kupa: elmaradt a meglepetés, Németország és Chile jutott tovább Ausztrália óriásit küzdött Chilével, de csak megszorongatni tudta a dél-amerikaiakat, a németek könnyedén nyertek.
Így alakul a világ népessége az elkövetkezendő 100 évben (millió fő) ebből: Afrika, Ázsia, Észak-Amerika, Európa, Latin-Amerika és karibi-térség, Ausztrália/Óceánia (millió fő)
Kamerun és Ausztrália továbbra is nyeretlen a Konföderációs Kupán Mindkét csapat megőrizte halvány esélyét a továbbjutásra.