Tízgólos születésnapi győzelem a vb-n

A magyar férfi vízilabda-válogatott 13-3-ra nyert Ausztrália ellen a budapesti világbajnokság csoportkörének első fordulójában.

2017. július 17. 21:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Turnéra indul októberben a Love Never Dies musical London, Németország, Japán, Ausztrália és Dánia után Amerika közönsége is láthatja az Operaház Fantomja musical folytatását a Love Never Diest. Las Vegas, Los Angeles, Dallas összesen 28 város színhá...
Te tudod, hogy miért olyan hasonló Ausztria és Ausztrália elnevezése? Biztosan te is gondolkoztál már ezen.
Gravel - három perc az ausztrál szürkületben Off-road versenyjáték a Milestone-tól - talán nem a legjobb párosítás, mindenesetre egy erős közepes szintet mindenképp megüt a Gravel. Legalábbis a legújabb gameplay videó alapján, amely Ausztrália v...
Ausztrália katonai tanácsadókat küld a Fülöp-szigetekre

Ausztrália 70 százalékon Az ausztráliai otthonok áramellátását megújuló energiaforrások, nap- és szélerőművek biztosítják.
South Park: The Fractured but Whole - már a korhatár-besorolás leírása is ígéretes (18+) Az ESRB fontosnak tartotta kiemelni, hogy az egyik jelenetben egy törölköző szexuális aktust létesít egy férfivel egy sikátorban. Ausztrália nem cenzúráz.
Infarktust kapott és meghalt a kétszeres ausztrál ironman Dean Mercer Ausztrália egyik legjobb szörfös életmentője volt.
Cápafigyelő drón védi Ausztrália partjait A felvételeket mesterséges intelligenciával nézik át.
Ez az első hely a világon, ahol törvény lesz a megújulók részarányáról Ausztrália Victoria államáé az elsőség, nyilatkozat helyett törvényt alkot a megújulókra.