Nászutasok erőszakoltak meg egy nőt Floridában

Fejbe verték és az autójával együtt rabolták el.

2017. július 17. 21:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
80 emberből álló élőlánccal mentettek ki egy bajba jutott családot Floridában A kilenctagú család megfulladt volna, ha nem fog össze mindenki a strandon.
Az orosz különleges alakulatok embereiből verbuvált motoros banda őrködik a rend fölött Floridában Hogy kerül egy kisebb moszkványi orosz Sunny Isles Beachre? Mit keresnek az orosz titkosszolgálat volt tagjai a floridai ingatlanpiacon? És hogyan húz mindebből hasznot Donald Trump?

Friss hírek
Az EP kiakadt a lengyel igazságügyi reformon Határozott fellépést sürgettek a lengyel igazságügyi reform ellen hétfőn az Európai Parlament (EP) legfőbb frakcióinak vezetői, hangsúlyozva, hogy a tét "a demokrácia és a jogállamiság túlélése" Lengyelországban.
Nászutasok erőszakoltak meg egy nőt Floridában Fejbe verték és az autójával együtt rabolták el.
Erős napot zárt a BÉT A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 225,23 pontos, 0,63 százalékos emelkedéssel, 36 140,65 ponton zárt hétfőn.
Tombol a kormánykritikus média: minden napra jut egy újabb mélypont Nehezen dolgozza fel a kormánykritikus magyar sajtó a FINA2017 vizes VB hazai és nemzetközi sikerét: ma a 444.hu az MTVA közleményét melyben a közmédia a megnyitó-ceremónia magas nézettségi számait ismertette a nyilvánossággal - olyan címmel tette ki címoldalára, amelyben disznónak neveztek közel egymillió magyar embert.
Tízgólos születésnapi győzelem a vb-n A magyar férfi vízilabda-válogatott 13-3-ra nyert Ausztrália ellen a budapesti világbajnokság csoportkörének első fordulójában.
Nem szexelhetnek a szexmunkások a vizes vébé alatt A Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete azt állítja, hogy törvényt hoztak a szexmunkások ellen.

Tisztázta magát a mutogatás vádja alól a volt konzul Floridában A strandról bevitt, 71 éves Gergátz Istvánt felmentették, de az eset a posztjába került.
Titokzatos bugyifantomot hajkurásznak a rendőrök Floridában Egy női alsóneműt viselő férfi harisnyákat és fehérneműket kötöz parkoló autókra, de senki nem tudja, hogy miért.
Kúp alakú fejjel született egy baba Kúp alakú fejjel született meg egy kisfiú Floridában.

Top hírek:
Gyengült hétfőn a forint Gyengült hétfőn a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon, miközben az euró/dollár árfolyam alig változott
A többségnek nem rokonszenves Trump viselkedése Az amerikaiak nagy többségének nem rokonszenves Donald Trump elnök viselkedése, a többség nem támogatja az elnök külpolitikáját, de egyre többen vannak, akik bíznak a gazdaság javulásában - derült ki két közvélemény- kutatásból
Az SZNT elnöke is levelet írt Klaus Iohannisnak A Székelyföld jövőjéről szóló párbeszéd elkezdésére kérte Klaus Iohannis román államfőt Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) elnöke egy hétfőn keltezett nyílt levélben
Az IS női zsoldosait kapták el Moszulban Egy 16 éves szászországi diáklány is volt az Iszlám Állam terroristái között.
Az EP kiakadt a lengyel igazságügyi reformon Határozott fellépést sürgettek a lengyel igazságügyi reform ellen hétfőn az Európai Parlament (EP) legfőbb frakcióinak vezetői, hangsúlyozva, hogy a tét "a demokrácia és a jogállamiság túlélése" Lengyelországban.
Megtaláltuk a kórházakból hiányzó magyar orvosokat Szomorú, hogy itt kell rájuk bukkanni....