Tombol a kormánykritikus média: minden napra jut egy újabb mélypont

Nehezen dolgozza fel a kormánykritikus magyar sajtó a FINA2017 vizes VB hazai és nemzetközi sikerét: ma a 444.hu az MTVA közleményét melyben a közmédia a megnyitó-ceremónia magas nézettségi számait ismertette a nyilvánossággal - olyan címmel tette ki címoldalára, amelyben disznónak neveztek közel egymillió magyar embert.

2017. július 17. 21:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az MTVA olimpiai szintű közvetítéssel készül Megújul az M4 Sport mobil alkalmazása is.
Simicska Lajos Indexe ezúttal a vizes vb-ről és a köztévéről hazudozott Egy internetes álhírt valósnak mondott az újság, így próbálták lejáratni a magyar vb-t és az MTVA-t. Nem sikerült.
Hír: Poloskairtót vittünk az MTVA-ba Magyarországon a jogot úgy csavarják, ahogy a Fidesz azt megrendeli. Ha egy fideszes belháborúban a különböző érdekcsoportok lehallgatják egymást az MTVA épületében és megtalálják a poloskákat, de a ...
A Legfőbb Ügyészség felülvizsgáltatta egy Zala megyei kft. női vécéjének bekamerázását, így nem lett gond az MTVA vezetőinek lehallgatásából sem Magyarországon ma bárhol lehallgathatnak, csak egy magánlakásban nem. Mindenki azt mondja, hogy át kéne írni a törvényt.
Szerződés kötötte ki, hogy csak Soros beleegyzésével használhatták volna az üzletember fotóját Az MTVA csak ilyen kikötéssel hajlandó eladni bárki arcképét. Az Együtt például éppen emiatt nem vehetett hírfotókat a plakátjaira az MTI archívumából.
Reagált a közmédia az állítólagos eltiltásra Az MTVA mindenkinek engedélyezi a forgatást a vegyes zónában.

Részeg migráns támadt a közmédia stábjára Belgrádban Ismét a határok megnyitását követelték a bevándorlók Belgrádban. Bár a szerb fővárost kiürítették, egyre többen jelentek meg ismét. Ketten össze is verekedtek, egyikük az MTVA stábjára is rátámadt.
Nem akar köztévés temetést Nagy György családja A tévés lánya nem kívánja, hogy az MTVA saját halottjának tekintse az elhunytat.
Majdnem 60 millió forintot fizet az MTVA az online Ridikülért A cél egy a családot, a testi és lelki szépséget értékként kezelő online magazin létrehozása.
Közel 60 millió forintot fizet ki az MTVA a Ridikülért Megkötötték a szerződést, több tízmillió forintból próbálják az 50 legolvasottabb portál közé hozni a Ridikült.
Hajóval is megközelíthető lesz a vizes vb helyszíne Már csak három hét van az idei Vizes Világbajnokság (FINA2017) megnyitójáig. A főváros már teljes készültségben van: megújultak a hajókikötők, elkészült a Duna Arénához vezető rakparti sétány, és nemr...
Orbánnak személyesen fontos, kisebb vagyont is kifizetne a közmédia a BL-meccsek közvetítéseiért Az előző ciklushoz képest nagyságrenddel több pénzt, akár évi 1,5 milliárdot is megér az MTVA-nak, hogy náluk menjenek a legjobb meccsek.