Tombol a kormánykritikus média: minden napra jut egy újabb mélypont

Nehezen dolgozza fel a kormánykritikus magyar sajtó a FINA2017 vizes VB hazai és nemzetközi sikerét: ma a 444.hu az MTVA közleményét melyben a közmédia a megnyitó-ceremónia magas nézettségi számait ismertette a nyilvánossággal - olyan címmel tette ki címoldalára, amelyben disznónak neveztek közel egymillió magyar embert.

2017. július 17. 21:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
100 éve született a magyar Szaltókirály Száz éve, 1917. szeptember 18-án született Budapesten Pataki Ferenc olimpiai bajnok tornász, a "Szaltókirály". Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja:
A BL-jogok újabb három évre az MTVA-hoz kerültek Nem aprópénzért mérik a csúcsfutballt, a köztévé és partnere, a TV2, 10 millió eurót is megad érte.
Az FBI vizsgálja a két legismertebb angol nyelvű orosz médiumot Ami az MTVA-nak zsinórmérték, az FBI szerint orosz manipuláció.
Szent Mihály nap a közmédiában Az MTVA várja a rendezvényeket szervező települések jelentkezését.

Bárki Abigéllé válhat a különleges kiállításon Szabó Magda születésének 100. és halálának 10. évfordulójára emlékezve kézzelfogható közelségbe hozza az MTVA Abigél történetét. Az érdeklődők beleáshatják magukat a film kulisszatitkaiba, magukra ölt...
MTVA-botrány: büntetnék a munkahelyi lehallgatást A Jobbik átírná a Büntető Törvénykönyvet, mivel most bárkit lehallgathatnak titokban.
Lili az esti fürdetés után indul dolgozni Még csupán 27 éves Rókusfalvy Pál lánya, Lili, és élete eddig meseszerűen alakul. Műsort vezet az M2 Petőfi Tv-n, szerető férj várja haza, áprilisban pedig megszületett első gyermeke, Boldi. A fiatal ...
A kínai nyelvű Híradóban is sorosozik az MTVA A köztévé keleti adása ugyanolyan őszintén áll bele a kormánypropagandába, ahogyan a magyar agyakat is mossa. Nem is fér bele a kínai nyelvű adásba egyetlen hír sem a kínaiakról.
Egymilliárdért vásárolt be az MTVA A 16 közbeszerzés egyebek mellett taxizásról, nézettség-mérésről és biztonságikamera-rendszerről szól.