Az IS női zsoldosait kapták el Moszulban

Egy 16 éves szászországi diáklány is volt az Iszlám Állam terroristái között.

2017. július 17. 21:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az Iszlám Államhoz tartozó német nőket vettek őrizetbe Moszulban Az Iszlám Állam terrorszervezethez tartozó öt német nőt vettek őrizetbe Moszulban - jelentette a dpa német hírügynökség az iraki terrorellenes erők egyik tisztségviselőjére hivatkozva.
Mad Max-filmekbe illő autókkal támad az Iszlám Állam Moszul teljes visszafoglalása után most bemutatták a terrorszervezet leghajmeresztőbb járműveit.
Katonai díszszemlével ünnepelte Moszul elfoglalását az iraki hadsereg Az iraki biztonsági erők katonai díszszemlével ünnepelték szombaton Bagdadban az Iszlám Állam terrorszervezet egykori fellegvára, Moszul visszafoglalását.
Még nincs vége a moszuli offenzívának Az iraki kormányerők szerdán újból összecsaptak az Iszlám Állam harcosaival az észak-iraki nagyváros, Moszul óvárosi részén napokkal Bagdad bejelentése után, amely szerint sikerült győzelmet aratni a ...
Visszaszivárgott az Iszlám Állam Moszul környékére Napok alatt visszafoglalta a déli falvak többségét a dzsihádista szervezet.
Az amerikai elnök gratulált Moszul felszabadításához Donald Trump amerikai elnök hétfőn gratulált Haider al-Abádi iraki kormányfőnek Moszul felszabadításához

Legyőzték az Iszlám Államot Moszulban Fontos lépés: az iraki miniszterelnök bejelentette, a kormányerők győzelmet arattak a terrorszervezet fölött.
Irak nagyon gyúr a végső győzelemre Órákon belül megszűnhet Moszul városában az Iszlám Állam utolsó fegyvereseinek ellenállása is, állítja az iraki haderő.
Női öngyilkos merénylőket vet be az Iszlám Állam Moszulban Korábban bombákkal és orvlövészekkel próbálták feltartóztatni a várost ostromló erőket.
Elfoglalták az Iszlám Állam egyik műhelyét, ahol a gyilkos drónokat gyártották így néz ki Az Iszlám Állam terroristái gyakran használtak légi és szárazföldi drónokat, hogy azzal juttassák célba a katonák és a civilek ellen készített bombáikat. Moszulban most találtak egy műhelyt, ahol a g...
Vége, visszafoglalták a terroristáktól az Iszlám Állam fővárosát Az iraki kormányerők visszafoglalták az an-Núri mecset romjait, ezzel jelképes győzelmet arattak Moszulban. A sokat szenvedett várost egyes hírek szerint megtisztították a terroristáktól, más forráso...
Meghalt Párizsban Véronique Robert, a moszuli robbanásban megsérült haditudósító A műfaj profija volt, de Moszul ostroma közben egy akna végzett vele.