Három magánszemélynek van milliárdos NAV-tartozása

A rekorder több mint két és félmilliárddal adós, a bírsággal együtt.

2017. július 17. 21:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Megkezdődött a szarvasbőgés a somogyi erdőkben Magyarország erdeiben az ősz egyik különlegessége a szarvasbőgés, amit néhány alapszabály betartásával a túrázók is élvezhetnek.
Megjelent a Lili és a bátorság
Jubileumát ünnepli az erdélyi táncházmozgalom Negyvenéves az erdélyi táncházmozgalom.
Jól sikerül Jennifer Lawrence Budapesten forgatott filmjének első előzetese Megérkezett a Red Sparrow első előzetese.
Újra nagykoalíció lehet Németországban Angela Merkel CDU-ja a liberálisokkal és a Zöldekkel is alakíthatna kormányt, a szocdemeknek nincs sok esélyük.
6 éven át küzdött, hogy legyőzze dadogását - Az ország színészlegendája lett belőle Őze Lajos kemény munkával győzte le beszédhibáját.

Top hírek:
A sors útjai - 58. rész Pedro megtudta Lupetól, hogy Fernanda elvesztette az ösztöndíját és nyolc órában dolgozik. Camilla megtudja Isabellatól, hogy Carlos és Fernanda egy pár voltak. Pedro megszökik a klinikáról.  
Nem ritka jelenség, de mindig meglepődünk rajta fotók Kivirított a nyárias melegben a vadgesztenyefa Sirok Kőkútpuszta településrészén. A fotókat az MTI lőtte hétfőn.
Az ENSZ-t bírálta Trump Az amerikai elnök szerint az Egyesült Nemzetek Szervezete nem hatékony.
Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy nő Őrizetbe vettek a dabasi rendőrök egy kecskeméti nőt, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.
Kiégett egy autó Ferihegyen Senki sem sérült meg, a repülőtér forgalmában nem volt fennakadás.
Orbán: A brüsszeli bürokraták Soros tenyeréből esznek A jövő azon múlik - mondta a miniszterelnök a parlament őszi időszakának megnyitó ülésén -, hogy a bevándorló és a nem-bevándorló országok mennyire lesznek képesek együttműködni és együtt élni. Ha az ellentétet nem a másik ország "megerőszakolásával" kívánják feloldani.