Újabb amerikai divatmárka kezdett "divatos" hidzsáb gyártásába

Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb divatmárkája, az American Eagle, megkezdte a farmer anyagból készülő saját márkás hidzsábjának az értékesítését. A cég szerint az iszlám növekvő népszerűsége tette indokolttá a hidzsáb piacra dobását.

2017. július 17. 21:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Győzött a horvát férfi vízilabda-válogatott Horvátország férfi vízilabda-válogatottja 12-7-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát a magyarországi vizes világbajnokság hétfői nyitófordulójában.
Bill Clinton okoskodása sivalkodásba torkollott Az Egyesült Államok két korábbi elnöke, Bill Clinton és George W. Bush a Déli Metodista Egyetem vezetőképzőjének végzősei előtt beszélgettek.
Trump Párizsban: "valami történhet" a párizsi klímaegyezményt illetően Donald Trump amerikai elnök csütörtökön Párizsban jelezte, hogy "valami történhet" a párizsi klímaegyezményt illetően, amelyből korábban az Egyesült Államok kilépési szándékát jelezte.
Váratlan bejelentést tett Donald Trump, vajon mi lesz ebből? Donald Trump amerikai elnök csütörtökön Párizsban jelezte, hogy "valami történhet" a párizsi klímaegyezményt illetően, amelyből korábban az Egyesült Államok kilépési szándékát jelezte.
Trump és Macron közösen teremtene békét Szíriában A két vezető nagy egyetértésben volt a közel-keleti témákat illetően. Donald Trump amerikai elnök csütörtökön Párizsban jelezte, hogy "valami történhet" a párizsi klímaegyezményt illetően, ame...
Magyar kitüntetést kapott egy amerikai tábornok A Magyar Érdemrend középkeresztje katonai tagozata kitüntetést adományozta Áder János államfő Ben Hodgesnek, az Amerikai Egyesült Államok Európában állomásozó Szárazföldi Erői és 7. Hadserege parancsn...

Az amerikai külügyminiszter Katar ügyében intézkedik Katar az Egyesült Államok fontos szövetségese: ott található a térség legnagyobb amerikai támaszpontja, ahol több mint 10 ezer amerikai katona állomásozik.
Véget ért a G19-ek és az USA csúcstalálkozója Továbbra is külön úton jár az Egyesült Államok a szombaton befejeződött hamburgi G-20 csúcstalálkozó alapján. Míg a szabadkereskedelem kérdésében sikerült mind a 20 tagállamnak közös nevezőre jutnia, ...
Bozóttüzek pusztítanak Kaliforniában Óriási a hőség az Egyesült Államok délnyugati szövetségi államaiban, Kaliforniában gyorsan terjedő bozóttüzek pusztítanak.
Először zártak le G20-csúcsot viszályt rögzítő dokumentummal Merkel elégedett volt, Putyin is megdicsérte őt. A G20-csúcsok történetében először rögzítettek nézetkülönbséget a záródokumentumban: ez az Egyesült Államok "különvéleménye" klímaügyben. A szabadkere...
Mike Pence az Egyesült Államok alelnöke, neki aztán senki se mondhatja meg, hogy mit fogdosson Pence a NASA-nál fogdosott össze egy kritikus űrrepülési eszközt, amire még rá is ragasztották a figyelmeztetést, hogy "ne érj hozzá".
Közösen húzott be egy jó nagyot Trumpnak Európa és Japán Az EU és Japán szabadkereskedelmi egyezményt kötött egy nappal a G20 csúcs előtt. Egyértelmű figyelmeztetés ez Donald Trumpnak: az Egyesült Államok két szövetségese híve a szabadkereskedelemnek, mely...