Bemutatkozik a vizes VB műsorvezetője

Szalay Edit több mint 10 éve vezet műsort, többek között a kézilabda BL döntők világába is belekóstolt 2014-ben. A vízi sportágak mindig is közel álltak hozzá, gyermekkorában úszott, így kifejezetten boldoggá tette a felkérés az "Ez történt a vizes vb-n" műsorvezetésére.

2017. július 17. 21:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Újra összemelegedett a Survivor szerelmespárja Az este folyamán kerülnek egymáshoz közelebb és nem is titkolva váltanak egy-egy kacér mondatot egymással.
Haditechnikai élményparkot épít a csődközelben lévő Pécs Uniós operatív programból van rá pénz.
Ismertették az Európai Bizottság új iparpolitikai stratégiáját Az Európai Bizottság részletesen ismertette hétfőn az új iparpolitikai stratégiát, amely egységes és átfogó keretbe szervezi a már meglévő és új kezdeményezéseket, világossá teszi a szereplők feladatait, és kijelöli az iparpolitikai fellépések meghatározását lehetővé tévő fórumokat.
Megállítás nélkül is kiszűrik a szabálysértő teherautósokat Bírságkiszabás viszont még nem lesz.
Ilyen még sosem történt a magyar bankkártyákkal A fizetési kártyás vásárlási forgalom 25 százalékkal emelkedett az idén második negyedévben, meghaladva minden korábbi növekedési ütemet - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Már építik az Eiffel-torony körüli üvegfalat A jövő májusra elkészülő golyóálló fal mintegy 30 millió eurós költsége része annak a 300 millió eurós (92,2 milliárd forintos) csomagnak, amelyet 15 év alatt kíván elkölteni a városháza az Eiffel-torony renoválására és modernizálására.

Top hírek:
Lehet, mégsem lép ki Amerika a klímaegyezményből Elképzelhető, hogy az Egyesült Államok mégsem lép ki a párizsi klímaegyezményből Donald Trump elnök júniusi bejelentése ellenére, egyes források szerint ugyanis Washington inkább a megállapodáson belül próbálná növelni a mozgásterét - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap.
Egy staffordshire terrier életveszélyesen összeharapott egy nőt Budapesten, vádat emeltek a gazda ellen Az állat úgy bevadult, hogy csak autóval nekihajtva sikerült megfékezni.
Kiégett egy autó Ferihegyen Senki sem sérült meg, a repülőtér forgalmában nem volt fennakadás.
Orbán: A brüsszeli bürokraták Soros tenyeréből esznek A jövő azon múlik - mondta a miniszterelnök a parlament őszi időszakának megnyitó ülésén -, hogy a bevándorló és a nem-bevándorló országok mennyire lesznek képesek együttműködni és együtt élni. Ha az ellentétet nem a másik ország "megerőszakolásával" kívánják feloldani.
A PSG úgy nyert 2-0-ra, hogy gólt sem lőtt Még a 11-est is kihagyták, de hat meccsből hatot nyertek Neymarék a francia bajnokságban.
Bakondi: A visszaszoruló Iszlám Állam tömegesen küldi harcosait Európába A műszaki határzárnak, a jogszabályi intézkedéseknek és a tranzitzónák létrehozásának köszönhetően a két évvel ezelőtti 391 ezerrel szemben tavaly már csak 18 236 illegális határátlépő érkezett Magyarországra, idén pedig eddig 1157 - jelentette ki a Magyar Időknek adott interjúban Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.