V4 Híradó: Nemzetközi fogathajtó verseny egy lengyel városban

Néhány órára visszatért a múlt egy lengyelországi városkába. Tegnap nemzetközi fogathajtó versenyt rendeztek a festői szépségű településen, és a részvétel egyik feltétele az volt, hogy a hajtóknak korabeli ruhákba kellett öltözniük.

2017. július 17. 21:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
V4 Híradó: Repültek a sárkányok Lebában Idén is megrendezték a Nemzetközi sárkányeregető fesztivált.
V4 Híradó: Kamionnal ütközött egy lengyel turistabusz Kamionnal ütközött egy lengyel turistákat szállító busz az este egy dél-török üdülővárosban.
V4 Híradó: A csehek kiállnak az atomenergia mellett A csehek többsége támogatná a nukleáris erőművek által előállított energia hányadának növelését az ország áramtermelése tekintetében.

V4 Híradó: Több ezer háztartásban nincs áram Lengyelországban Az ítéletidőnek hat halálos áldozata van, több, mint 50-en megsérültek.
V4 Híradó: Formálódik a megoldás a szlovák koalíciós válságban A szlovák kormánykoalíciót alkotó három párt elnöke megegyezett a koalíciós szerződés módosításának ütemtervéről - ezt közölték Pozsonyban. Vagyis formálódik a megoldás a koalíciós válságban, amit a S...
V4 Híradó: Ezrével küldhetik haza a lengyel munkavállalókat Franciaországból Emmanuel Macron a francia munkaerőpiac gondjait az unió keleti tagállamaiból érkezett munkavállalók számának csökkentésével szeretné megoldani hangzott el a V4 Híradóban.