V4 Híradó: Nemzetközi fogathajtó verseny egy lengyel városban

Néhány órára visszatért a múlt egy lengyelországi városkába. Tegnap nemzetközi fogathajtó versenyt rendeztek a festői szépségű településen, és a részvétel egyik feltétele az volt, hogy a hajtóknak korabeli ruhákba kellett öltözniük.

2017. július 17. 21:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
V4 Híradó: a szmolenszki áldozatokra emlékeztek Varsóban V4 Híradó az M1-en a visegrádi országok híreivel.
V4 Híradó: kibővített V4-külügyminiszteri találkozó Budapesten Az egy éves magyar V4-elnökség első külügyminiszteri találkozóját tartották Budapesten. Ráadásul egy kibővített ülést, ugyanis ezúttal a Szlovénia, Horvátország és Ausztria is csatlakozott a négy vise...
V4 Híradó: Új világörökségi helyszínnel gazdagodott Lengyelország V4 Híradó az M1-en a visegrádi országok híreivel.
V4 Híradó: Több új helyszínről döntött az UNESCO Világörökségi Bizottsága V4 Híradó az M1-en a visegrádi országok híreivel.
V4 Híradó: Szlovákia és Magyarország eltolják a határt! V4 Híradó az M1-en a visegrádi országok híreivel.
V4 Híradó: Trump lengyelországi látogatásáról szóltak a hírek V4 Híradó az M1-en a visegrádi országok híreivel.

V4 Híradó: Nem változnak a V4-ek kvótarendszerrel kapcsolatos álláspontjai V4 Híradó az M1-en a visegrádi országok híreivel.
V4 Híradó: Érzékeny időszakban veszi át hazánk az elnökséget V4 Híradó az M1-en a visegrádi országok híreivel.
V4 Híradó: Repülőjáratot indítana Japánba Sobotka V4 Híradó az M1-en a visegrádi országok híreivel.
V4 Híradó: véget ért a Volkswagen-sztrájk Pozsonyban Naprakész, tematikus hírek a V4 országaiból tájékozódjon a négy ország politikai, gazdasági és kulturális eseményeiről az M1-en!
V4 Híradó: sikeres mentőakció után tért haza egy lengyel kommandós csapat Afganisztánból Naprakész, tematikus hírek a V4 országaiból tájékozódjon a négy ország politikai, gazdasági és kulturális eseményeiről az M1-en!
V4 Híradó: Macron az európai alapelvek betartására szólította fel a visegrádi országokat Naprakész, tematikus hírek a V4 országaiból tájékozódjon a négy ország politikai, gazdasági és kulturális eseményeiről az M1-en!