Trumpnak ki kell adnia, kivel találkozott a nyaralójában

Egy bíró szerint az átláthatósághoz azt is tudni kell, hogy Trump kikkel találkozik.

2017. július 17. 21:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lerántotta a leplet Trumpról a színész - Erről eddig mindenki hallgatott Kiderült, hogy került be annyi filmbe Donald Trump.
Az Éhezők Viadalának sztárja szerint Trump miatt vannak a hurrikánok
Az Irma hurrikán hírére soha nem látott mélységbe ereszkedtek a Trump-ellenesek A Karib-tengeren pusztító hurrikán Florida állam felé vette az irányt, s mivel ez az állam döntő többségében Trumpra szavazott, ezért a liberálisok most a közelgő katasztrófán kárörvendenek a Twittere...
Öböl menti válság - Trump kész közvetíteni Donald Trump amerikai elnök szívesen közvetítene a Katar körül kialakult válságban - ezt maga Trump mondta a kuvaiti emírrel közösen tartott sajtótájékoztatóján a Fehér Házban csütörtökön
Trump a republikánusok akarata ellenére megállapodott a demokratákkal az adósságplafon emeléséről Csak egy átlagos nap a Fehér Házban.
Trump befejezi a 800 ezer fiatalnak reményt adó programot, de a Kongresszus még változtathat Amerikában élő fiataloknak adott reményt a DACA, most Trump megszünteti a programot.

Donald Trump döntött: felfegyverzik Dél-Koreát Feloldják a dél-koreai rakétákra szerelhető robbanótöltetek súlyának korlátozását.
Matt Damon elárulta a titkot Donald Trump filmszerepeiről
Trump végre találkozott a Harvey hurrikán túlélőivel Egy héttel azután, hogy elöntötte Texas államot a Harvey hurrikán, az amerikai elnök találkozott a túlélőkkel is.  Fotó: NICHOLAS KAMM/AFPEgyszer már járt a katasztrófa sújtotta államban a héten,...
Trump egymillió dollárral segíti a hurrikán károsultjait Az amerikai elnök a saját vagyonából segíti azokat, akik a Harvey-hurrikán miatt szenvedtek kárt.
Rendkívül veszélyes a Houston közeli vegyi üzemben történt robbanás Donald Trump egymillió dollárt ajánl fel saját vagyonából a természeti katasztrófa áldozatainak.
Trump úgy beszélt adóreformjáról, hogy közben semmi konkrétumot nem mondott Donald Trump belevetette magát egyik legfontosabb kampányígéretének nyilvános reklámozásába, mai megnyilvánulása azonban inkább a politikai lózungokról szólt, mintsem konkrétumokról. Emellett sok...