Egy nő áll a NAV adóslistájának első helyén

Az abszolút első hely egy orosz néven szereplő magyar divattervezőé.

2017. július 17. 21:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Elbúcsúzhat a 300 forintos szinttől az euró Akövetkező évben az euró árfolyama maradhat a korábban megjelölt 303-318 forintos sávban, idén a sáv erősebb felén (305), míg jövő év végén a gyengébbiken (312).
Ez ma a legnépszerűbb szakma: akár egymilliót is kifizetnek érte Sorra dőlnek meg a rekordok....
Rekordot döntöttek a horvát repterek Az idei első hét hónapban 17,7 százalékkal nőtt az utasforgalmuk. Ez azt jelenti, hogy 5,2 millió utas fordult meg a légikikötőkben.
Minden rózsás a piacokon - Random Reggeli 22300 pont felett a DOW 30 index a ma reggeli határidős kereskedésben és 12600 pont felett a DAX index.
Jól indul a hét az európai tőzsdéken Emelkedéssel indítottak a vezető európai tőzsdék hétfőn.
A bulizók helyett a pénzes turistákra menne rá Budapest A múlt héten közzétett tervezet szerint Budapestet "prémium" európai fővárosként hirdetnék.

Top hírek:
Tűzvédelmi nyílt napokat tart az OKF Tűzvédelmi nyílt napot tart hétfőn, kedden és szerdán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) - tájékoztatta az OKF helyettes szóvivője az MTI-t.
Bemutatták az új iPhone-t, kiderült, miért jó munkahelyet váltani Sokan csalódtak az új telefonok miatt. Ezek voltak a legfontosabbak a héten.
Titokban és biztonságban: a Budapest-Szingapúr-tengely Nem éppen olcsó, mégis a világ egyik legkedveltebb cégközpontja Szingapúr, ahonnan egyre több magyar vállalatot is igazgatnak. Ma még elrejthető, hogy kikét.
Távozik a fogorvos, akinek a betegeit kellemetlen meglepetés érte az ügyfélkapun Pár hónapja derült ki, hogy egy Csongrád megyei fogorvos bizonyos bizonyos betegei a nyilvántartás szerint akkor is kaptak kezelést, amikor nem jártak a rendelőben. És olyat is, ami a valóságban meg sem történhetett. Az ügyben vizsgálat indult.
Ítéletidő söpört végig Romániában Halálos áldozatokat is követelő ítéletidő söpört végig vasárnap délután a Bánság romániai részén: a Temes megyei katasztrófavédelem szóvivője szerint a vihar négy ember halálát okozta.
A tehetség kincs! A tehetség kincs! Nyilas Misi Ösztöndíj Programunkkal tehetséges, ám rászoruló gyermekeket támogatunk. Tudjuk, hogy a tehetség kibontakoztatásához nemcsak kitartó, szorgalmas munkára, de szerencsére és segítségre is szükség van.