Döntöttek: Trump nem titkolózhat

Donald Trump amerikai elnöknek egy bírói döntés értelmében nyilvánosságra kell hoznia, hogy kiket fogadott a floridai Palm Beachen lévő üdülőkomplexumában, a Mar-a-Lago villában.

2017. július 17. 21:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Trump hátba szúrta rajongóit, és az illegális bevándorlók védelmére kelt Az amerikai elnök a törvénytelenül érkezett migránsok deportálása ellen szövetkezik a Demokrata Párt nagyágyúival. A republikánus politikusok értetlenkednek, Donald Trump leghangosabb rajongói pedig n...
Trump sem kivétel A Twitter közösségi portál használatakor az eszközhöz előszeretettel folyamodó Donald Trump amerikai elnökre is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint bárki másra - jelentette ki szerdán Jack Dorsey,...
Igen, megcsinálták: 20 162 176 797 904 dollárra nőtt az USA adóssága Az Amerikai Egyesült Államok államadóssága története során először átlépte a lélektani határként emlegetett 20 billió dollárt, ami több mint 5 billiárd forintnak felel meg. Donald Trump fogadtatta el...
9/11-re emlékeznek ma Amerika szerte Donald Trump amerikai elnök és a first lady a Fehér Házban és a védelmi minisztériumnál (Pentagon) is emlékezett a 2001. szeptember 11-i terrortámadások áldozataira.
65 millió embert veszélyeztet a hurrikán Több mint másfélmillió háztartás és üzlet maradt áram nélkül Floridában vasárnap, Donald Trump elnök az Irma hurrikán által veszélyeztetett több szövetségi állam kormányzójával egyeztetett.
Műbalhé a hurrikán mondta a kőkonzervatív rádiós, de most kitelepítették "Csak a sajtó fújja fel, hogy több palackozott vizet lehessen eladni" - vélekedett Rush Limbaugh. Aztán kiderült, hogy a Palm Beach-i háza is nagy veszélyben van.

Bannon: vezető republikánusok akadályoznák meg Trump programját A republikánus elit egy része megpróbálja aláásni Donald Trump amerikai elnök programját - állította Steve Bannon, a Fehér Ház nemrégiben lemondatott stratégiai főtanácsadója egy televízós interjúban.
Öböl menti válság - Trump kész közvetíteni Donald Trump amerikai elnök szívesen közvetítene a Katar körül kialakult válságban - ezt maga Trump mondta a kuvaiti emírrel közösen tartott sajtótájékoztatóján a Fehér Házban csütörtökön
Pert indítanak Donald Trump ellen Az Egyesült Államok tizenöt szövetségi állama és a főváros, Washington DC pert indít Donald Trump elnök ellen a bevándorló fiatalokat a kitoloncolástól védő DACA-program megszüntetése miatt.
Egész Európát korrumpálhatta az azeri diktatúra Az ázsiai diktatúra korrupciós hálózatában még Donald Trump neve is feltűnt.
Donald Trump döntött: felfegyverzik Dél-Koreát Feloldják a dél-koreai rakétákra szerelhető robbanótöltetek súlyának korlátozását.
Matt Damon elárulta a titkot Donald Trump filmszerepeiről