24 órás nemzeti sztrájkot hirdet a venezuelai ellenzék

Mindezt nem sokkal az után, hogy egy nem hivatalos népszavazásra 7,6 millió embert sikerült mozgósítani.

2017. július 17. 21:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem bírja a hírnevet a hollywoodi sztárcsemete Folyamatos légyzümmögéshez ha­sonlítja a hírnévvel járó médiafigyelmet Dakota Johnson. A szürke ötven árnyalata-filmek sztárja ugyan hasonló környezetben nőtt fel, Melanie Griffiths és Don Johnson lányaként épp eleget tapasztalt a hírességek körüli felhajtásból, állítása szerint mégis sokkal rosszabb a saját bőrén érezni milliók tekintetét.
A nap legfontosabb hírei – 2017. szeptember 18. Szócsatázó Orbán, kilúgozott népszavazás, szobor Bud Spencernek. Ez történt hétfőn.
Megérkezett a Nébih-vizsgálat eredménye: egyértelmű, hogy silányabb kaját fogyasztunk A termékek mintegy harmadánál tapasztaltak összetételbeli vagy érzékszervi eltérést.
Teniszben is felhelyeztük az országot a világtérképre Játékosként majd edzőként is eljutott Köves Gábor világcsoportba, Fucsovics Márton meg hős lett.
Feltörtek egy népszerű programot - jobb törölni a gépről Adathalász, zombivá tevő alkalmazássá változtatták az egyik népszerű programot.
Alakul az összhang Párizsban Veszekednek, ki rúgja a szabadot, a 11-est.

Top hírek:
A sors útjai - 58. rész Pedro megtudta Lupetól, hogy Fernanda elvesztette az ösztöndíját és nyolc órában dolgozik. Camilla megtudja Isabellatól, hogy Carlos és Fernanda egy pár voltak. Pedro megszökik a klinikáról.  
Egy staffordshire terrier életveszélyesen összeharapott egy nőt Budapesten, vádat emeltek a gazda ellen Az állat úgy bevadult, hogy csak autóval nekihajtva sikerült megfékezni.
Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy nő Őrizetbe vettek a dabasi rendőrök egy kecskeméti nőt, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.
Kiégett egy autó Ferihegyen Senki sem sérült meg, a repülőtér forgalmában nem volt fennakadás.
Orbán: A brüsszeli bürokraták Soros tenyeréből esznek A jövő azon múlik - mondta a miniszterelnök a parlament őszi időszakának megnyitó ülésén -, hogy a bevándorló és a nem-bevándorló országok mennyire lesznek képesek együttműködni és együtt élni. Ha az ellentétet nem a másik ország "megerőszakolásával" kívánják feloldani.
A PSG úgy nyert 2-0-ra, hogy gólt sem lőtt Még a 11-est is kihagyták, de hat meccsből hatot nyertek Neymarék a francia bajnokságban.