Egy magyar nő is játszik a Star Wars 8-ban

A modellként is dolgozó magyar lány talán az év két legjobban várt filmjében lesz először látható a nagyvásznon.

2017. július 17. 22:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már tudjuk, mikor indul a Star Wars: Battlefront II bétája (PC, PS4, XO) A teszt bárki számára elérhető lesz, azonban akik előrendelik a játékot, azok két nappal korábban próbálhatják ki a novemberben érkező folytatást.
Star Wars Battlefront II - megvan, mikor kezdődik a nyílt béta A Star Wars Battlefront II megjelenése előtt mindenki kipróbálhatja, milyen lett a DICE legújabb lövöldéje, a nyílt béta pontos időpontja mellett pedig azt is megtudhattuk, milyen csaták várnak ránk a...
Mi az a játék, amiben a Star Wars, a Taxisofőr és a Mechanikus narancs is helyet kap? Gondolkoztatok már azon, hogy ki takarítja el a hullákat, meg a vért kedvenc filmjeink akciói után?
Napi büntetés: letartóztatásig fajult egy Star Wars vs. Star Trek vita Egy nem mindennapi rendőrségi jelentés szerint két férfi verekedni kezdett egy vita végén, ami a Star Wars és a Star Trek összehasonlításától jutott el addig, hogy az egyiküket a hatóságok vitték el.
A Star Wars sztárjával készül A hattyúk tava filmváltozata Felicity Jones a Zsivány Egyesből nem fog balettozni, csak az alapsztori lesz ugyanaz.
Star Wars Battlefront II - Ezek a hősök szinte biztosan benne lesznek a játékban A PC-s zárt alfát kezelésbe vette néhány adatbányász felhasználó, és számos új karaktert találtak, ők minden bizonnyal benne lesznek a folytatásban.

Itthonra is érkezik az új Star Wars-tévésorozat Az amerikai premier után nem sokkal itthon is látható lesz a Star Wars - A végzet ereje.
Star Wars Forces of Destiny - megjött az első rész, főszerepben Rey és BB-8 A Star Wars hősnőinek minisorozata tegnap hivatalosan is kezdetét vette a Sands of Jakku című epizóddal.
A Star Wars: Az utolsó Jedi és a Han Solo film is kihagyja az idei Comic-Cont Lassan bepörög az idei Comic-Con hype vonat, de sajnos két nagyon várt film lemaradt a menetről.
Beleshetünk a Star Wars 8 és a Han Solo-film forgatásába - videó Kapunk némi betekintést a készülő Star Wars-filmek kulisszái mögé.
Elindult a Star Wars: Battlefront II zárt alfatesztje Meglepetésünkre tegnap este kimentek az alfa kódok, ma délelőtt pedig már a szerverek is elstartoltak.
Kiderült, miért rúgták ki a Star Wars-film rendezőit Lassúak voltak, túl viccesre vették a figurát, túl sok szabadságot akartak.