Egy magyar nő is játszik a Star Wars 8-ban

A modellként is dolgozó magyar lány talán az év két legjobban várt filmjében lesz először látható a nagyvásznon.

2017. július 17. 22:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Horror áron dobja piacra új Star Wars járgányát a LEGO A LEGO elkészítette a még nagyobb, még részletesebb, még több játékfigurával kapható legendás űrutazó járművet, az Ezeréves Sólymot....
Star Wars: Az utolsó Jedik - nézd meg közelről Snoke fővezért Miközben a Star Wars 9 rendezőmizériájától hangos a világháló,a Rian Johnson rendezésében készült Star Wars: Az utolsó Jedikből újabb és eléggé fontos képet kaptunk.
Star Wars Lázadás unboxing - kibontottuk a világ legjobb Star Wars társasát Végre magyar nyelven is megjelent a nagy sikerű Star Wars Rebellion, azonnal rá is tettük a mancsunkat.
Star Wars VIII - Mark Hamill szívesen eljátszotta volna saját gonosz ikertestvérét Nem bánjuk annyira, hogy nem Mark írta az új Star Wars filmek forgatókönyvét, de azért a gonosz Skywalker iker gondolata elég izgalmas.
Ismét aktív a Star Wars: Empire at War multija Hosszabb kihagyás után egy frissítéssel ismét aktívvá vált a Star Wars: Empire at War multija.
Feltámadt a Star Wars: Empire at War multija Kellemes meglepetéssel szolgálhatunk a Star Wars: Empire at War rajongóinak: habár a GameSpy halála a játék multiplayerének a végét jelentette, a fejlesztők összefogtak a Disney-vel, és feltámasztottá...

Star Wars: Empire at War - újra lehet multizni A GameSpy leállításának többek között az Empire at War többjátékos módja is áldozatául esett, de az eredeti fejlesztőcsapat ma kiadott egy patchet.
A cuki BB-8 is riválist kap a Star Wars 8-ban Ismerd meg BB-9E-t, ami a gombócdroid sötét verziójaként természetesen az Első Rend alkalmazásában fog állni. Videó.
Hivatalosan is bemutatkozott minden idők legnagyobb Star Wars LEGO készlete Készítsétek a pénztárcát, mert ez a gyűjtői csomag sem lesz olcsó.
Mark Hamill Google fordítóval tweetelt egy magyar Star Wars VIII: Az utolsó Jedik címlapot A Google fordító meglehetősen mókásan adta vissza Luke Skywalker megformálójának szavait.
Húsz film, amit mindenki megnéz még az idén Vajon az új Star Wars, a Szárnyas fejvadász 2 vagy Stephen King gonosz bohóca lesz ütősebb?
Star Wars: Battlefront 2 - újabb űrharcok Újabb űrharcos videót kaptunk a Star Wars: Battlefront 2-höz.