Drámai a helyzet a kedvelt nyaralóhelyen - képek

Újabb erdőtüzek pusztítanak a horvátországi Dalmáciában.

2017. július 17. 22:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elöntött a víz több horvát várost Közép-dalmáciában a legsúlyosabb a helyzet.

Friss hírek
Orbánék megmentik Pécset, de fájni fog a városnak A repteret állami tulajdonba kerülése után rögtön bérbe adnák a Roszatomnak.
Hemingway szerint biztosan lesz új stadionja a Honvédnak A kiírt pályázat sikertelen volt, de 2018-ban indulhat az építkezés. Kétszer annyiért.
A New York Yankees játékosa fejbe lőtt egy kislányt Todd Fraziert láthatóan eléggé megviselte az eset. Az ápolás ideje alatt társaihoz hasonlóan a baseball-pályán zavartan várta a folytatást.
Kórházba került a lány, akit eltalált a 200 km/h-val repülő baseball-labda Lehetetlen kitérni a labda elől, amit gyakorlatilag nem is láthatott a néző.
Nagy változások a CIB Banknál - még a papírt is száműzik A mobilalkalmazásba 2,5 másodpercenként belép valaki, lcserélik az internetbankot és lassan száműzik a papírt a bankfiókokból - dübörög a digitalizáció a CIB-nél.
A Google megveszi a HTC okostelefonos csapatát A tajvani gyártó továbbra is fejleszt saját telefonokat, és a virtuális valóság felé fordul.

Mediterrán gyöngyszem Sibenik A sétány talán a legszebb egész Dalmáciában.
Elrendelte a horvát erdőtüzek okának kivizsgálását Miután kiderült, hogy a napokban a Dalmáciában tomboló erdőtüzek közül többet is szándékosan gyújtogatók okoztak, Andrej Plenkovic horvát kormányfő elrendelte az erdőtüzek okának alapos kivizsgálá...

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
Kim Dzsongun iskolás szexrabszolgákat tart és légvédelmi ágyúval végeztetett ki egy zenekart Ezt mondja egy disszidens, aki egykor magas körökben forgott Phenjanban. Részletesen beszámolt a rendszer kegyetlenségéről.
Nap képe - Intim pillanat
Dárdaiék gyorsan elintézték a Bayert A Hertha új csatára megállíthatatlan.
A debrecenihez hasonló orosz befolyásolásra máshogy tekint a világ A Debreceni Egyetemen vannak az orosz politikának szimpatizánsai, akik szerint a háború megengedett eszköz a mai európai politikában. Az intézmény orosz alapítványi támogatást is kapott, amely az oktatási együttműködés mellett a Kreml lépéseinek elfogadtatásán is dolgozik.
400 millió forintot tüntetett el két takarékszövetkezeti vezető A dabasi ügyészség hűtlen kezeléssel vádolja őket.