Béremelést követelnek a köztisztviselők - a nap hírei

Több mint 5 ezren vettek részt a köztisztviselők munkabeszüntetésében. A következő években 700 milliárd forintra is bővülhet a közép-magyarországi régió egészségügyi hálózatára fordítható összeg. Megkezdődött a brit kiválási tárgyalások második fordulója. A nap legfontosabb hírei július 17-én.

2017. július 17. 22:24

A cikk folytatása...



Friss hírek
122 ezer kölcsönzött dolgozóval tompították a munkaerőhiányt A többség fizikai munkakörben dolgozott....
Hír: A Fidesz ellopja a gyógyításra szánt pénzt, de a Botka-kormány véget vet ennek A Fidesz ellopja az emberek gyógyítására szánt pénzt, ezért a magyar egészségügy ma kisebb értékű állami támogatást kap, mint 2006-ban. Ma már ott tartunk, hogy a kórházakban nem csak orvos és ápoló, de már tisztítószer sincs ezért van az, hogy sajtóhírek szerint évente többen halnak meg kórházi fertőzésben, mint közúti balesetben.
Novák: az egészséges életmódra nevelés legfőbb terepe az otthon Az egészséges életmódra nevelés legfőbb terepe az otthon: a legfontosabb az, hogy a gyerekek milyen ételeket fogyasztanak és az egészséges étkezéssel kapcsolatban mire nevelik őket a családban - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára hétfőn Budapesten.
Egy uniós biztos is kiállt Románia schengeni tagsága mellett A schengeni övezet erősebb lenne, és minden tagországa nyerne abból, ha Románia is a belső határellenőrzés nélküli térség részévé válna - vélekedett Julian King, a biztonsági unióért felelős európai biztos Bukarestben hétfőn, miután a román vezetőkkel tárgyalt.
Kézilabda: Kim Rasmussen keretet hirdetett Koszovó, Fehéroroszországban és Hollandia ellen kell kivívniuk a jövő évi Európa-bajnoki részvételt.
Családbarát szakembereket díjaztak - Kiderültek az idei Kopp-Skrabski-díjazottak nevei Szeptember 16-án, Budafokon, a Klauzál Házban a Három Királyfi családi napon hirdették ki a Kopp-Skrabski-díj nyerteseit - közölték a szervezők. A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és az Eduvital idén tavasszal hirdette meg először azt a díjat, amellyel csaladbarát szakembereket díjaztak.

Top hírek:
Lehet, mégsem lép ki Amerika a klímaegyezményből Elképzelhető, hogy az Egyesült Államok mégsem lép ki a párizsi klímaegyezményből Donald Trump elnök júniusi bejelentése ellenére, egyes források szerint ugyanis Washington inkább a megállapodáson belül próbálná növelni a mozgásterét - jelentette a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap.
Egy staffordshire terrier életveszélyesen összeharapott egy nőt Budapesten, vádat emeltek a gazda ellen Az állat úgy bevadult, hogy csak autóval nekihajtva sikerült megfékezni.
Különdíjat nyert a Bogyó és Babóca egy kínai animációs filmfesztiválon Azt remélik, Kínában is vetíteni fogja a tévé.
Szexbabakölcsönző appot indítottak a kínaiak Kína megosztáson alapuló gazdasági modellje egészen új mélységekbe jutott el.
Bakondi: A visszaszoruló Iszlám Állam tömegesen küldi harcosait Európába A műszaki határzárnak, a jogszabályi intézkedéseknek és a tranzitzónák létrehozásának köszönhetően a két évvel ezelőtti 391 ezerrel szemben tavaly már csak 18 236 illegális határátlépő érkezett Magyarországra, idén pedig eddig 1157 - jelentette ki a Magyar Időknek adott interjúban Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
32 embert vettek őrizetbe St. Louisban, miután felmentettek egy rendőrt, aki 2011 lelőtt egy fekete férfit A tüntetők kirakatokat törtek be, és megsebesítettek 10 rendőrt. A 6 éve húzódó ügyben sokan úgy gondolták, a vétkes rendőr bizonyítékokat is hamisított.