Eltűnt a 16 éves Asztalos Bernadett

Eltűnt a 16 éves Asztalos Bernadett, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

2017. július 17. 22:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy 16 éves lányt is keresnek Budapesten Asztalos Bernadett két napja tűnt el.

Friss hírek
Betegek sokaságát alázza meg a magyar állam, amikor a gyógyszert megtagadja A fájdalomcsillapítás egyik bevált módszerét nyújtják a cannabisalapú gyógyszerek, de nem Magyarországon. Itthon méregdrága annak, akinek véletlenül felírják, mindenki másnak jut az illegális beszerzés. A társadalom legelesettebb tagjait kényszeríti ebbe az állam.
Hiába a sok rendőr, továbbra is nagyon durva hely a Hős utca és környéke A gettóban negyedik hete zajlik rendőri akció, ennek ellenére a helyzet lényegében változatlan.
Azonnali pénzátömlesztésre szorul az egészségügy 42 milliárd forint hiányzik a magyar egészségügyből, hogy az év végéig minden kezelés és műtét a betegek érdeke szerint megvalósulhasson. A kormánynak utalnia kell.
Híd alá szorult egy kamion a Felsőcsatári útnál A gyorsforgalmi út Budapest felé vezető szakaszát lezárták.
Unalom száműzve!
Le kell ragasztani a plakátot: Orbán arcát a törvény védi Egy alkotással kevesebb látható vasárnap óta az ARC kiállításon. Épp annál az alkotásnál vetődött fel a szerzői jog, amely Orbán pálfordulását ábrázolja.

Eltűnt egy 16 éves budapesti lány Szombat óta nem adott életjelet magáról Asztalos Bernadett.

Top hírek:
Halálos baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton Egy kocsi a szalagkorlátnak hajtott, két ember meghalt, egy harmadikat súlyos sérülésekkel vittek kórházba.
Bakondi: Helyes döntésnek bizonyult a műszaki határzár 70-80 ezer migráns a nyugat-balkáni útvonalon rekedt.
Két nap alatt hatszázezren a müncheni Oktoberfesten Az esős, hideg időjárás ellenére a tavalyinál nagyobb sikerrel nyitott a müncheni Oktoberfest, a világ legnagyobb népünnepélyeként számon tartott sörfesztiválra szombaton és vasárnap hatszázezernél is többen látogattak el
Elmondjuk, kicsoda Gulyás Márton Sikertelen művészjelöltből Soros fizetett tüntetésszervezője.Provokatőrből fenyegetőző, polgári engedetlenségi mozgalmár
Gulyás Gergely: megdöbbentő, hogy Európában még mindig vannak követői a kommunizmusnak A Fidesz új frakcióvezetője szerint közös felelősség a kommunista múlt feltárása.
Hangzatos üzenetek váltják egymást A mentelmi jog birtokában szabad keserűen igazat mondani, valóságot leleplezni, és szabad hazudni, sértegetni, vádaskodni.