Varga-póker, hazai henger

Csak Vámos egyenlítő góljáig voltak eldöntésre váró kérdések a magyar férfi-vízilabdaválogatott bemutatkozó világbajnoki mérkőzésén; attól kezdve az extra­klasszis teljesítményt nyújtó csapatkapitány, Varga Dénes vezérletével hengerelt Märcz Tamás szövetségi kapitány csapata. A mutatott játék, a 13-3-as végeredmény az ausztrálok ellen a legszebb reményekre jogosít.

2017. július 17. 22:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kis görcsölés után örömjátékkal indították a vb-t a pólósok A férfi csapat 13-3-ra győzött az ausztrálok ellen a vb első csoportmeccsén. Nagy Viktor végig zseniálisan védett. Varga Dénes négy gólt lőtt, ő indította be a többieket.
Vissza se merték játszani a fradis Hajnal Tamás ütközését Elájult, hordágyon, nyakmerevítővel vitték le, agyrázkódást kaphatott a Fradi-Felcsúton.
Ezzel a legendás úszóval szelfizett Kenderesi Tamás Ötszörös olimpiai bajnok állt össze egy képre a magyar sportolóval.
Hegedűvel a világ körül Mága Zoltán Hegedűgálája az Operaházban A Magyar Állami Operaházban ünnepli szombaton Hegedűvel a világ körül című turnéja ötvenedik állomását Mága Zoltán; a hegedűművész a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében olyan híressége...
Vénásan táplálják Törőcsik Marit Mesterségesen táplálják Törőcsik Marit. A 81 éves színésznő ugyanis nem tud enni. A nemzet színészét már hónapok óta kórházban ápolják. Barátja, Jordán Tamás rendszeresen látogatja. A Tényeknek azt mo...
Helyettes-államtitkár lesz Szijjártó sajtósából Menczer Tamás a köztévé sportriporteréből lett Szijjártó Péter külügyminiszter sajtófőnöke, aki ma már belső, bizalmi emberének számít. A külügyben egy új, kommunikációért és parlamenti koordinációért...

Itt a magyar erotikus kísérleti rövidfilm, amit egyetlen fénymásolóval forgattak Kőszegi Tamás A Másoló című filmjét közel 50 filmfesztivál versenyprogramjába hívták meg, most már online is nézhető.
Te milyen ételt választanál Veréb Tamás étlapjáról? A színészről korábban már kiderült, hogy imád főzőcskézni. Most belestünk a konyhájába, és megnéztük, hogy milyen ételeket készít. Te mit ennél legszívesebben az ínycsiklandó fogások közül? 
Vekerdy Tamás a szülői dicséretről: a gyerek nem hülye, mindent megérez Minden szülő számára megszívlelendő gondolatok.
Súlyemelés: beadták doppingellenes javaslatukat Ajánék Aján Tamás szerint az összes érdekelt fél összefogására és közös munkájára szükség van a dopping visszaszorításához.
A brüsszeli válságkezelés megbukott Európa ma átalakulóban van, és ez komoly feszültségeket szül; az egyik törésvonal a brüsszeli elit és az európai választópolgárok között, a másik az alapító államok és a később csatlakozók országok kö...
Évtizedek után beszél Darnyi Tamás, Széchyről is Nem kételkedik Hosszú Katinka címvédésében.