Kitiltanák a kebabot Marseille belvárosából

A második legnagyobb francia város vezetése kitiltaná a kebabot és a hasonló gyorséttermeket a belvárosból.

2017. július 17. 22:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Taxi 3. (Teljes film) Marseille-ben sohasem lesz nyugalom! Gilbert felügyelő és lelkes, de mindenre alkalmatlan csapata hiába iparkodik, hogy fenntartsa a rendet: újabb fegyveres banda tartja rettegésben a napfény városát.
A Monaco Mpabbé nélkül is mindenkit letarol Négyből négy bajnokit nyert, most hatot rúgott a Marseille-nek. Falcao már hét gólnál jár.

Friss hírek
Előrehozott választások lesznek Japánban Abe Sindzó japán miniszterelnök feloszlatja a törvényhozás parlament alsóházát.
A Tesco elfogadta a sztrájkbizottság ajánlatát, lesz béremelés A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) cáfolja a korábban megjelenő félrevezető információkat, amely szerint a Tesco nem tartotta magát a
Orbán Viktor az időjárásról beszélt a vietnámiaknak A kormányfő a Hanoiban rendezett vietnami-magyar üzleti fórumon beszélt az időjárásról.
Újabb földügyeket tárt fel Ángyán József Az egykori fideszes államtitkár most a Jász-Nagykun-Szolnok megyei földvásárlások részleteibe ásta bele magát.
Orbán időjósnak állt Szerinte nem a Nyugat fújja a passzátszelet a következő időszakban.
Részeg, benyugtatózott autós miatt halt meg a vétlen motoros A kétkerekű vezetője a helyszínen meghalt. A férfit másnap kapták el, miután nekihajtott egy ház falának. Akkor is részeg volt.

Turisták, ne gyertek Barcelona, Dubrovnik, Velence, Marseille néhány európai város, ami már nem tud mit kezdeni a rengeteg turistával. Velencében a tömegközlekedési eszközökre nem férnek fel a helyiek, és attól félnek, h...
Nem terrortámadás a marseille-i gázolás Egy nő meghalt, egy férfi megsérült a franciaországi támadásokban. A hatóságok kizárták, hogy terrorcselekmény történt volna.
Macron beperelt egy fotóst, mert az közel mert menni hozzá Úgy látszik, hogy az eddig kamerák kereszttüzében tetszelgő Emmanuel Macron annyira nem szereti a sajtót és a nyilvánosságot, hogy a hírek szerint most azért indított jogi eljárást egy fotós ellen, me...

Top hírek:
Merkel kapott egy pofont, mehet Jamaicába - Németország választ ÉLŐ A kancellár ugyan megőrzi pozícióját, ám támogatottsága erősen csökkent. A szociáldemokraták történelmi mélyponton, és az újabb nagykoalícióból sem kérnek, ellenzékbe vonulnak. A populista AfD viszont örülhet, valószínűleg a harmadik legerősebb pártként végeznek a mostani választáson. Kövesse velün...
Trump újabb beutazási korlátozásokról határozott Az Egyesült Államok megtagadja a beutazási engedélyt Észak-Korea állampolgáraitól, és meghosszabbítja az eddigi beutazási korlátozásokat további országokkal szemben.
Szudáni születésű férfi lövöldözött egy amerikai templomban Egy embert megölt, hatot megsebesített.
Érkeznek a reakciók Merkel újabb győzelmére Sorra érkeznek a külföldi reakciók Angela Merkel német kancellár újabb választási győzelmét követően.
Német választások: gyanús Twitter-üzenetek keringenek A nyomok Oroszországba vezetnek.
Kis híján rekordot döntött a búza termésátlaga De így is 8,7 százalékkal kevesebb kalászos gabona termett, mint tavaly.