Pólóünnep a Margitszigeten - ez volt a vb negyedik napja

Fölényes magyar siker a férfi vízilabdatorna első napján és két újabb kínai aranyérem a vizes világbajnokságon.

2017. július 17. 22:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Budapesten kettő, Balatonfüreden egy szurkolói zónát alakítanak ki a vizes vb-re Dagály strand, Margitsziget, Tagore sétány. Nyitva: reggel 9-től a műsor végéig. Szigorú biztonsági ellenőrzések lesznek.
Elég húzós éjszakája volt Dr. Bubónak, a Margitszigeten csapdába eső bagolynak A madár az esti viharban került bajba. Ha a speciális mentők nem siettek volna a segítségére, még mindig fejjel lefelé lógna egy fán.
Dunába hajtott egy bringóhintó a Margitszigeten Ezt vajon hogy sikerült kivitelezni?
Mi a jó ég történt a Margitszigeten? Keressük a miértet és a válaszokat is, de csak nem sikerül kiigazodni ezeken a felfestéseken.

Kiemelt közterület-felügyelői ellenőrzés lesz a Margitszigeten Kiemelt ellenőrzés lesz hétfőtől a Margitszigeten - írta pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósága.
Megújult a Margitsziget Méltó helyszíne lesz a vizes vébének.
Sehol nem utálják annyira a bringásokat, mint a Margitszigeten Hivatalosan még át sem adták a felújított Margitszigetet, egy ponton máris sikerült ellehetetleníteni a kerékpáros közlekedést, ráadásul teljesen felesleges és idióta módon.
Világfürdő, közép-európai Monte-Carlo ez mind nem lett a Margitsziget Ahogy parkrekonstrukciónak nevezve múzeumokat épít az Orbán-kormány a Városligetbe, most az elhagyott, romos Dózsa-csarnok helyére álmodik 10 milliárd forintért teniszcentrumot. Korábban is számtalan...