Microsoft: Búcsúzik a Windows Phone

A régi platform végleg eltűnik, a támogatás hivatalosan is lezárult.

2017. július 17. 22:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Búcsú a Windows Phone-tól A New York-i rendőrség iPhone-okra cseréli 36 ezernyi windowsos mobiltelefonját.

Friss hírek
12 nanométeren jönnek a 2018-as AMD termékek A gyártópartner GlobalFoundries a TSMC-hez hasonlóen egy köztes node-ot jelentett be.
Változik a Windows áruház Microsoft áruházra módosul a név, és új logót is kap az online bolt.
Félórányi videót kaptunk a The Evil Within 2-ből Jövő hónapban érkezik a horrorjáték, amelyben ismét számos szörnyűséggel kell majd szembenéznie hősünknek.
Google Assistant támogatással érkezik az új Bose fejhallgató A QC35 II-n saját gombot kap az asszisztens, hamarosan más gyártók is beállnak a sorba. Logikus integráció.
Nyugi, a fegyverdíszeket nem veszíted el, ha stukkert cserélsz Egy játékos véletlenül fedezte fel a dolgot, de most mindannyiunk szívéről nagy kő esett le.
Brutális lett a Punisher-tévésorozat hosszú előzetese Az új Megtorló nem viccel.

36 ezer Windows Phone telefont vág ki az NYPD Apple iPhone telefonokat kaphatnak helyettük a rendőrök.

Top hírek:
Csak jövőre jelenik meg a Vampyr Eredetileg novemberre datálták a készítők a játék érkezését, azonban ezt az időpontot végül nem tudták tartani.
Marvel vs. Capcom - így küzd Monster Hunter Két napja vásárolható meg a Marvel vs. Capcom: Infinite, így a verekedős címek szerelmesei már le is csaphattak rá. Már az első DLC is lelepleződött, amely Monster Hunterrel érkezik többek között.
A Front Mission-univerzumban játszódik a Left Alive A Tokyo Game Show keretein belül mutatták be a Square Enix legújabb dobását, a túlélésre kihegyezett Left Alive-ot. Azt már tudtuk, hogy ütős csapat áll az alkotás mögött, most pedig egy új trailernek és friss infóknak örülhetünk.
PlayerUnknown's Battlegrounds - éjszakai mód, több rombolhatóság és sztorimód is jöhet A PlayerUnknown's Battlegrounds ötletgazdája nemrég a rajongók kérdéseire válaszolt, eközben pedig a fontos hibák kijavításának ígérete mellett kitért arra is, milyen újdonságok beépítésén gondolkodnak.
Meglepő eredménnyel zárult a Cooler Master és az Asetek európai jogi csatája Továbbra is a kompakt vízhűtőkről szól az ügy, de az öreg kontinensen nem az a cég örülhetet, amelyik az Egyesült Államokban nyert.
Rainbow Six: Siege - sikerült megoldani a PS4-es problémát Ha minden igaz, már nem kell attól félni, hogy a Siege tönkreteszi a PS4-ek merevlemezét.