Újabb varázslat Kiss Szofitól a Ligetben

Minden idők legjobb magyar pontszámát érte el a szinkronúszó lány.

2017. július 17. 21:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gyakornoki pályázat A Liget Műhely Alapítvány gyakornokokat keres, akik aktívan részt vennének az alapítvány munkájában.
Városliget: a beruházó is elismeri, van még elszállítandó veszélyes hulladék, azaz azbeszt a Ligetben A Városliget Zrt. is elismeri, újabb megbízásokra van szükség az azbeszt elszállításához. Korábban azt kommunikálta, nincs egészségkárosító azbeszt a romok közt.
Münchenben mutatkozik be a Liget-projekt Budapest az eddigieknél nagyobb standdal vesz részt a világ egyik legjelentősebb ingatlanpiaci szakkiállításán.
Szinkronban az ugrótoronnyal: a Ligetben is megmarad a betonszörnyeteg? Nem sieti el a válaszadást a Bp2017 Kft. a városligeti szinkronúszó-medence bontásával kapcsolatos kérdéseinkre. Pedig a ligetvédők aggódnak, hogy ugyanúgy megmarad a mederben az ideiglenes stadion a...

Ősszel indul az új múzeumok építése A jelentősen kibővített Liget Budapest projekt körülbelül 250 mil­liárd forintba kerül, és 2020-ra készülhet el. Még idén elindul a park felújítása, és az ősz végén megkezdődik a Magyar Zene Háza és a...
Azbeszt a ligetben Azbeszt a városligetben! Az azbeszt az 1970-es évekig szinte minden magánépítkezésen ott volt, az építőipar később is nagy mennyiségben használta. A 90-es évektől majd minden országban ártalmatlanítjá...
Igazolták! Azbesztet hagytak a Ligetben A legfrissebb eredményt minősített labor mérése bizonyítja - A ligetvédők feljelentést tettek.
Rossz hír: hatalmas területeken lesz fizetős a parkolás Szeptember elsejétől Zugló egyes területein és a Városligetben is bevezetik a fizetős parkolást elvileg, mert vannak még gondok a Liget-projekt miatt.