Vizes vb - Tízgólos győzelem a nyitányon

Az ausztrálok felett aratott 13-3-as győzelemmel mutatkozott be a magyar férfi vízilabda-válogatott a hazai rendezésű vizes világbajnokság hétfői játéknapján a Margitszigeten

2017. július 17. 22:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megújult a Margitsziget, átadták a Komjádit is Átadták a vizes vb-re teljesen megújult Margitszigetet, a kibővített Palatinus Strandfürdőt, illetve a felújított CsászárKomjádi Sportuszodát Budapesten.
A vizes vébére épül, így néz ki egy nappal a megnyitó előtt. Kész lesz? A vébé legizgalmasabb versenye a Margitszigeten zajlik.
Kiderült, hogy mi a jó ég történt a Margitszigeten Megkérdeztük, mik ezek a furcsa felfestések az aszfalton. Parádés válasz érkezett.
Elég húzós éjszakája volt Dr. Bubónak, a Margitszigeten csapdába eső bagolynak A madár az esti viharban került bajba. Ha a speciális mentők nem siettek volna a segítségére, még mindig fejjel lefelé lógna egy fán.
Dunába hajtott egy bringóhintó a Margitszigeten Ezt vajon hogy sikerült kivitelezni?

Mi a jó ég történt a Margitszigeten? Keressük a miértet és a válaszokat is, de csak nem sikerül kiigazodni ezeken a felfestéseken.
Kiemelt közterület-felügyelői ellenőrzés lesz a Margitszigeten Kiemelt ellenőrzés lesz hétfőtől a Margitszigeten - írta pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósága.
Megújult a Margitsziget Méltó helyszíne lesz a vizes vébének.
Sehol nem utálják annyira a bringásokat, mint a Margitszigeten Hivatalosan még át sem adták a felújított Margitszigetet, egy ponton máris sikerült ellehetetleníteni a kerékpáros közlekedést, ráadásul teljesen felesleges és idióta módon.
Világfürdő, közép-európai Monte-Carlo ez mind nem lett a Margitsziget Ahogy parkrekonstrukciónak nevezve múzeumokat épít az Orbán-kormány a Városligetbe, most az elhagyott, romos Dózsa-csarnok helyére álmodik 10 milliárd forintért teniszcentrumot. Korábban is számtalan...