Jelentősen csökkent a tőkekivonás a feltörekvő gazdaságokból

Londoni pénzügyi elemzők szerint markánsan csökkent a nettó tőkekiáramlás a globális feltörekvő térség gazdaságaiból az idei év első felében, és mélységi rekordok közelében jár a régió tőzsdei volatilitásának indexe is.

2017. július 17. 22:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Született szobalányok - ORSZÁGOS TV PREMIER - kedd este Ajánló -  Bizonyos dolgok nem tartoznak másokra... És vannak olyanok amelyeket jobb inkább kibeszélni. De mindig érdemes odafigyelni, hogy kinek és mit mondunk el. Mert egy-egy ártatlan mondat a feje tetejére állíthat mindent. Született szobalányok: országos tv premier kedd esténként a TV2-n!
8 tipp a férfi érdeklődésének fenntartására!
Mi a halál? Jelei és a lélek utazása
7 tuti tipp a megfiatalodásért!
Léteznek gyógyító helyek?
Mabon ünnepe: őszi napéjegyenl?ség

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
A diákhitel lehet a megoldás a növekvő bérleti díjakra Kamatmentes lesz a Diákhitel2.
Emberek, akik milliárdokat kerestek azzal, hogy otthagyták az állásukat Egy ötlet vagy egy szenvedély kell, ami vezérel, na meg kimeríthetetlen kitartás!
162 centi hosszú a haja ennek a nőnek - Elárulta, mitől nőtt ekkorára Alig hiszik el neki, hogy nem hord póttincseket.
15-en szöktek meg a lábbilincs ellenére A többségüket már elfogták.
A brit miniszterelnök tenne egy utolsó nagy ajánlatot az EU-nak A Financial Times szerint Theresa May már értesítette az ajánlatról többek között a német kancellárt. A britek azt remélik, hogy a felajánlással ki tudnak törni a Brexit-tárgyalásokon kialakult patthelyzetből.