650 000 forintért adtak el egy házat

2017. július 17. 22:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Előrehozott választások lesznek Japánban Abe Sindzó japán miniszterelnök feloszlatja a törvényhozás parlament alsóházát.
A Tesco elfogadta a sztrájkbizottság ajánlatát, lesz béremelés A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) cáfolja a korábban megjelenő félrevezető információkat, amely szerint a Tesco nem tartotta magát a
Orbán Viktor az időjárásról beszélt a vietnámiaknak A kormányfő a Hanoiban rendezett vietnami-magyar üzleti fórumon beszélt az időjárásról.
Újabb földügyeket tárt fel Ángyán József Az egykori fideszes államtitkár most a Jász-Nagykun-Szolnok megyei földvásárlások részleteibe ásta bele magát.
Orbán időjósnak állt Szerinte nem a Nyugat fújja a passzátszelet a következő időszakban.
Részeg, benyugtatózott autós miatt halt meg a vétlen motoros A kétkerekű vezetője a helyszínen meghalt. A férfit másnap kapták el, miután nekihajtott egy ház falának. Akkor is részeg volt.

Top hírek:
Merkel kapott egy pofont, mehet Jamaicába - Németország választ ÉLŐ A kancellár ugyan megőrzi pozícióját, ám támogatottsága erősen csökkent. A szociáldemokraták történelmi mélyponton, és az újabb nagykoalícióból sem kérnek, ellenzékbe vonulnak. A populista AfD viszont örülhet, valószínűleg a harmadik legerősebb pártként végeznek a mostani választáson. Kövesse velün...
Trump újabb beutazási korlátozásokról határozott Az Egyesült Államok megtagadja a beutazási engedélyt Észak-Korea állampolgáraitól, és meghosszabbítja az eddigi beutazási korlátozásokat további országokkal szemben.
Szudáni születésű férfi lövöldözött egy amerikai templomban Egy embert megölt, hatot megsebesített.
Érkeznek a reakciók Merkel újabb győzelmére Sorra érkeznek a külföldi reakciók Angela Merkel német kancellár újabb választási győzelmét követően.
Német választások: gyanús Twitter-üzenetek keringenek A nyomok Oroszországba vezetnek.
Kis híján rekordot döntött a búza termésátlaga De így is 8,7 százalékkal kevesebb kalászos gabona termett, mint tavaly.