Tőlük rettegnek az amerikaiak

Kilenc férfi van jelenleg az FBI körözési toplistáján - számol be az origo.hu. Egytől egyig gyilkosok. Valaki a saját családjával végzett, más gyerekeket gyilkolt.

2017. július 21. 17:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Üzleti konferencia Kolozsváron Utópia vagy a hagyományos modell újraértelmezése? Ebből az alapállásból igyekeztek körüljárni a közösségi gazdaság trendi irányzatát a Romániai Magyar Üzleti Egyesület által a múlt hét végén Kolozsváron rendezett üzletember-konferencián.
Azt hitték a szörfösök, csak a hideg vízzel kell megküzdeniük. Tévedtek videó Norvégia északi részén tartottak szörfversenyt a napokban, ahol nem csak a jéghideg vízzel, egymással és a hullámokkal kellett megküzdenie a versenyzőknek. De, ami következett arra biztosan nem számítottak. A versenyen készült felvételen az látható, ahogy páran a vízben szörföznek, mikor is feltűnik két gyilkos bálna.
Friss fotón Tom Cruise és Nicole Kidman lánya - Isabella már 25 éves lesz Így néz ki most a sztárpár lánya, Isabella Cruise.
Nem hiszed el, hogyan esett teherbe Nikki Reed Persze, tudjuk, hogy tisztában vagy azzal, hogyan történik ez a gyakorlatban, de erre fogadjunk, hogy nem számítottál: képzeld, Ian Somerhalder egyszerűen csak kidobta a színészcsajszi fogamzásgátló tabijait!
Fogadj be egy menekültet, és rendbe jön az életed! Pont egy romantikus komédiára volt szüksége a világnak a menekültválságról? Az Isten hozott Németországban! bugyuta sztoriba csomagolja az ügyet.
Francia kormány: Keserű győzelem Angela Merkelnek Christophe Castaner francia kormányszóvivő szerint Angela Merkel kancellárnak "keserű győzelmet" hoztak a német szövetségi parlamenti választások, amelyeken előretört "a nagyon erőszakos, nagyon radikális szélsőjobboldal".

Top hírek:
Merkel kapott egy pofont, mehet Jamaicába - Németország választ ÉLŐ A kancellár ugyan megőrzi pozícióját, ám támogatottsága erősen csökkent. A szociáldemokraták történelmi mélyponton, és az újabb nagykoalícióból sem kérnek, ellenzékbe vonulnak. A populista AfD viszont örülhet, valószínűleg a harmadik legerősebb pártként végeznek a mostani választáson. Kövesse velün...
Trump újabb beutazási korlátozásokról határozott Az Egyesült Államok megtagadja a beutazási engedélyt Észak-Korea állampolgáraitól, és meghosszabbítja az eddigi beutazási korlátozásokat további országokkal szemben.
Szudáni születésű férfi lövöldözött egy amerikai templomban Egy embert megölt, hatot megsebesített.
Érkeznek a reakciók Merkel újabb győzelmére Sorra érkeznek a külföldi reakciók Angela Merkel német kancellár újabb választási győzelmét követően.
Német választások: gyanús Twitter-üzenetek keringenek A nyomok Oroszországba vezetnek.
Kis híján rekordot döntött a búza termésátlaga De így is 8,7 százalékkal kevesebb kalászos gabona termett, mint tavaly.