Nem baleset volt, hanem agyonverték Putyin kegyvesztett emberét?

Felette fura baleset történt az USA-ban 2015-ben, az orosz propagandamédia agytrösztje az előtt halt meg egy nappal, hogy találkozott volna az Igazságügyi Minisztérium embereivel. Most FBI-szivárogtatók állítják, nem balesetben halt meg.

2017. július 30. 14:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Égbekiáltó csalásokkal zajlott Putyin, a cár főpróbája Komoly szabálytalanságok történtek az oroszországi kormányzóválasztáson az ellenzék és a független megfigyelők szerint. A szavazás szervezése annak próbája lehetett, hogy az ellenzéki jelöltek kiikta...
Telefonos terroristák szívatják a moszkvaiakat napok óta A Yandex székházát is kiürítették Vlagyimir Putyin látogatása után.
A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.
Putyin-tervről beszél a Nemzeti Minimum
Gyanúsan korán halnak Putyin ellenfelei Elég hosszú már a listája azoknak, akik Vlagyimir Putyin orosz elnököt bírálták, és idő előtt távoztak az élők sorából. Lelőtték, megmérgezték, kizuhant, agyonverték, néha csak egy nappal egy fontos t...
Putyin és Macron: Megengedhetetlen a feszültség további fokozódása a Koreai-félszigeten Az Észak-Korea körül kialakult válság politikai és diplomáciai eszközökkel történő rendezésének kizárólagosságát hangsúlyozta, valamint a közvetlen párbeszéd felújítását sürgette pénteken Vlagyimir Pu...

Debreceni Putyin-ügy: Nyilván zsebre tették az egyetemet A Putyin kitüntetését ellenző petíció elindítója szerint a DE az oroszok zsebében van, a volt rektort a sajtóiroda aggályai miatt nem kérdezhettük. Videó.
Kijev óvatosan fogadja Putyin békefenntartó ajánlatát Ukrajna csütörtökön üdvözölte Vlagyimir Putyin orosz elnök javaslatát arra vonatkozóan, hogy ENSZ békefenntartókat vezényeljenek a szakadárok kezén lévő kelet-ukrajnai területekre, de közölte, hogy or...
Szerencsétlen balfácánnak nevezte a debreceni rektor a Putyin kitüntetése ellen tiltakozókat Felesége főztjével példálózott Szilvássy Zoltán, aki szerint az ilyen konfliktusoknak mindenképpen van következménye.
Putyin Trump elnöksége elején az orosz-amerikai kapcsolatok teljes és azonnali helyreállítását javasolta Mintha az ukrán válság meg sem történt volna.
Mind a tizenhat kormányzói helyet Putyin pártjának jelöltje szerezte meg Az előzetes adatok szerint Oroszországban mind a 16 kormányzóválasztást az Egységes Oroszország párt jelöltje nyerte meg vasárnap, második fordulóra egyik érintett régióban sem lesz szükség.
Elmenekült Putyin kritikusa Életét féltve külföldre menekült Julija Latinyina, a Novaja Gazeta című orosz ellenzéki lap újságírónője.