Kész, vége: vásárlók kedvencétől szabadul meg végleg a Tesco

Kétszer annyiba kerül majd a helyettesítő termék....

2017. augusztus 7. 14:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megúszta a dinnyebotrányt a Tesco A Nébih döntése alapján rendben volt a július eleji 99 forintos dinnyeakció.
Lehalt a Tesco egyik legfontosabb szolgáltatása Baj van a Tescónál, lehalt a legfontosabb online szolgáltatás.
7,7 milliót adományoz a Tesco
Komoly áremelés jön a multiknál: már nem sokáig lesznek ekkora akciók Gyilkos árverseny az Aldi, a Lidl, a Spar és a Tesco üzletekben....
Ma éppen 85 ezer forintos Penny Market-kuponnal van tele a Facebook Éppen egy héttel a 85 ezer forintos Tesco-utalványt ígérő netes csalás után a Penny Market nevével élnek vissza valakik.
A Tesco neve alatt hirdettek hamis játékot

Provanszi álombort árul a Tesco: ennyiért kár lenne kihagyni "Első osztályú felépítés. Selymes textúra, gördülékenység."...
Vigyázat, csalók! Ne dőljön be a Tesco-nyereménynek A Tesco adatait jogtalanul felhasználva ismeretlen csalók ajándékutalványt ígérnek egy kérdőív kitöltése és annak megosztása után.
A fél internetet bedarálja ma egy Tesco-hirdetés, ne kattintson rá, ha látja Egy nagyon rövid kérdőív kitöltése után 85 ezer forintos ajándékutalványt ígér az a weboldal, amelyre tömegével kattantak rá a magyar netezők csütörtök délután.
Orbánék nem a Tesco szellemében írnák át a választási szabályokat Egy kiszivárgott tervezet alapján beszélt Mánfa polgármestere arról, hogy a legkisebbek nem számítanának.
A Tesco baktériumfertőzés miatt visszahívja az egyik termékét Kiderült, a brit Tesco terméke erős fájdalmakat, sőt, hasmenést is okozhat.
Tesco - Egyeztetnek a béremelésről A felek már a találkozó időpontját egyeztetik.