Hamarosan több ezer cég örülhet az EU-s millióknak

Több ezer magyarországi cég juthat összesen mintegy 200 milliárd forintnyi uniós támogatáshoz augusztus végén, szeptember elején, amikor lehull a lepel két slágerpályázat nyerteseiről - írja a vg.hu....

2017. augusztus 8. 10:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Káosz fővárosi módra nem számítottunk arra, hogy ezért van dugó Aki a belvárosba indult, annak van egy rossz hírünk.
Rövid vagy hosszú távra adnád ki lakásod? Figyelj az eltérő adózásra Eltérő adószabályok vonatkoznak a hosszú távú és a rövid távú lakáskiadásra - hívta fel a figyelmet Kiss Péter András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adószakmai szóvivője kedden az M1 aktuális...
Bedobtak egy javaslatot: mégsem szakadnának le teljesen a britek? Nagyon menni akarnak, de a vámunió azért kéne még egy darabig.
Potencianövelőket kapcsolt le a NÉBIH Gyógyszerhatóanyag-tartalmuk miatt kellett kivonni őket a forgalomból.
Több mint 3 milliárd forint vidékfejlesztési támogatásról döntött a Miniszterelnökség Kistelepülések egyedi szennyvízkezelése valósulhat meg uniós forrásból.
Kritikus munkaerőhiány a Tescóban: megalakították a sztrájkbizottságot Munkalassítás helyett már munkabeszüntetésről van szó....

Top hírek:
Csekkigénylő lappal olvasztja le az agyunkat a NAV Még akkor is nehezítik az életünket, ha tényleg csak fizetni akarunk.
Húsgombócos spagetti, a'la Tarantino Hogyan filmezné le a húsgombócos spagetti elkészítését Quentin Tarantino? Ételvideók világhírű rendezők perspektívájából.
Felfüggesztették az észak-magyarországi háztartási gépcsere pályázatot is Több mint 26 ezren igényeltek támogatást a háztartási gépcseréhez.
Így bukhatja el Venezuela az olajkincsét a megbonthatatlan orosz barátsággal Kilenc nagy olajprojektről folynak titkos tárgyalások az orosz Rosznyefty és a venezuelai állami olajvállalat között- értesült a Reuters hírügynökség. Venezuela olajkincse a legnagyobbak között van a világon, de az állam mégis a csőd szélén táncol, miután az olajárak mélyrepülésbe kezdtek a globális piacon.
Azok kémkedtek a németek után, akiktől a legkevésbé vártuk Sajtóhírek szerint a német szövetségi ügyészség nyomoz a svájci titkosszolgálat három munkatársa után, mert azt gyanítja, hogy a Szövetségi Hírszerző Szolgálat (NDB) Németországban kémkedett.
Nincs megállás, 4100 dollár egy Bitcoin A Bitcoin árfolyama 40 százalékot emelkedett augusztusban, idén már 280 százaléknál jár Vasárnap egy Bitcoinért már 4000 dollárt kellett adni, ma pedig 4100 dollárnál is többet kérnek Rövid idő...