Így alakul a hazai infláció

árindex, fogyasztói ár; változás az előző év azonos időszakához képest, %, 1991-2016, 2017. január-július

2017. augusztus 8. 10:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Néhány órára kiadó szobák. És nem, NEM AZÉRT
Nekimentek a piramisjátékoknak, bajban több Magyarországon is népszerű cég A kínai hatóságok hadat üzentek a piramisjátékoknak A hírre nagyot esett több MLM-rendszerben működő cég árfolyama Elfogyott a türelem A kínai hatóságok megelégelték, hogy az országban gombamód...
K&H: alábecsüljük a saját lakásunkra leselkedő veszélyeket A magyarok 80 százalékának van lakásbiztosítása, azonban az ingóságokra csak a megkérdezettek fele kötött biztosítást derült ki a K&H biztos jövő indexéből. A legtöbben általánosságban a beázástól, csőtöréstől és az üvegkároktól tartanak a leginkább, azonban, ha a saját lakásukról van szó, akkor ezeknek a váratlan eseményeknek sokkal kisebb kockázatot tulajdonítanak.
Kínai Viagrákat kapcsolt le a Nébih Ingenium és SPX nevű termékeket próbavásároltak, aztán kivonták őket a forgalomból.
A szomorú valóság: tízből hét magyar nyugdíj mellett is dolgozna A magyar munkavállalók többsége a nyugdíjas évei alatt is aktív maradna, ám a valóságban csak keveseknek adatik meg a fokozatos visszavonulás lehetősége - derül ki az Aegon 2017-es...
Forradalmi lépés: van, ahol súlyos bírság jár, ha nem oltod be a gyereked Komoly pénzbüntetésre számíthatnak azok a szerbiai szülők, akik nem engedélyezik, hogy gyermekeik oltást kapjanak.

Top hírek:
Csekkigénylő lappal olvasztja le az agyunkat a NAV Még akkor is nehezítik az életünket, ha tényleg csak fizetni akarunk.
Húsgombócos spagetti, a'la Tarantino Hogyan filmezné le a húsgombócos spagetti elkészítését Quentin Tarantino? Ételvideók világhírű rendezők perspektívájából.
Felfüggesztették az észak-magyarországi háztartási gépcsere pályázatot is Több mint 26 ezren igényeltek támogatást a háztartási gépcseréhez.
Így bukhatja el Venezuela az olajkincsét a megbonthatatlan orosz barátsággal Kilenc nagy olajprojektről folynak titkos tárgyalások az orosz Rosznyefty és a venezuelai állami olajvállalat között- értesült a Reuters hírügynökség. Venezuela olajkincse a legnagyobbak között van a világon, de az állam mégis a csőd szélén táncol, miután az olajárak mélyrepülésbe kezdtek a globális piacon.
Abszurd adatokat lopnak a hackerek mire kell ez nekik? Tovább gördül az adathalász-botrány, most a véradókra vadásznak a bűnözők.
Négyszázmilliós tőkeemelést a Kárpátok-Alpok Zrt.-nél A kormány 400 millió forintos tőkeemelésről döntött a Kárpátok-Alpok Zrt. javára - derül ki a Magyar Közlönyben hétfőn közzétett kormányhatározatból.